[U IZRADI]Battlefield 1

Započeo TheP4vO, Avgust 30, 2016, 19:13:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Di ste gameri evo danas bih vam prezentovao novi battlefield odnosno battlefield 1.
E ovako igrica je jos u izradi i ekstra je koliko sam mogao videti do sada, za razliku od drugih BF delova, CoD-a,... radnja je smestena u prvom svetskom ratu
neki ljudi misle da je ovo njesra ali ne ovo je stvarno dobra igra.
Koliko sam ja obavesten igra izlazi u oktobru ali nisam siguran na konzolama a za PC nisam siguran tacno.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eDAzinenyRI

Keep claim
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Prejako je odradjeno, obozavam ratne igre cija je radnja smjestena u prvom i drugom svjetskom ratu. :D

Citat: Lenonâ,,¢ poslato Avgust 30, 2016, 20:25:17 POSLE PODNE
Prejako je odradjeno, obozavam ratne igre cija je radnja smjestena u prvom i drugom svjetskom ratu. :D

Takodje ali nema mnogo igrica u prvom svetskom ratu ako volis takve igre igraj Verdun(I Sv. rat) i red orchestra 1&2(II Sv. rat)
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Odlicno  :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Mocno izgleda. Verovatno ce "malo vise" da zahteva...  :D

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Avgust 30, 2016, 23:29:17 POSLE PODNE
Mocno izgleda. Verovatno ce "malo vise" da zahteva...  :D

Verovatno ali uglavnom sad sve nove igre su zahtevne hahhaa a ja jos imam kantu od kompa
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

To se zove balkan  :D majke im ga  >:(
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Prejaka igricaa. nadam se da ce izlaziti za pc :D

Imate na origin free 7 dana ko ima komp za igru nek skine i nek proba  ;)  :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Lenonâ,,¢ poslato Avgust 30, 2016, 20:25:17 POSLE PODNE

47

*

Otvorena beta je u toku, mozete je igrati besplatno. :D

Jednog dana u buducnosti mozda se seti neki pametan covek u gaming industriji da napravi ratnu igricu u II ili I sv. ratu a da je radnja na balkanu hahahahaha
Realnost je da gameri imaju bolje ideje od onih koji prave igre hahhaha
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Probao igru, stvarno je super no grafa plače  :(
Low i 1024 * 766 me stavi na neki solidan FPS od 50 do 60