[Predstavljanje] Ed_Core

Započeo Ed_Core, Avgust 29, 2016, 01:01:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Edo
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Sarajevo
Koliko imate godina: 21
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Ukucao na google "geforce samp server" i valjda je to to haha
Vaše misljenje o forumu: Trebali bi prestati loše prevoditi engleski, morao sam tri puta slat aktivacijski mail i boje foruma bi mogle biti bolje iskreno. (ne pametujem vec dajem feedback)
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Davno sam ovo igrao kao manji sa 15-17 godina pa prestao. Igrao na mnogim našim i stranim serverima. Svašta sam bio haha
Koliko dugo igrate SA:MP: pa eto oko 3 godine kao manji al vecinu sam zahrÄ'ao...
Da li Skriptate ili Mapate: Bio, al nmg se sjetit, niti zelim. Kako mapat i skriptat ja mislim da ono mapanje nije tesko :D
Napišite nam nešto o sebi: Gitarista, budala, zabavan, iskren, otvoren.. Kao što rekoh davno sam igrao ovu igru i SA:MP opcenito, ali evo iz dosade želim da se vratim da vidim šta se to "renoviralo". Svu sreću želim ekipi koja se trudi da server funkcioniše i opstane :D

Dobrodosao, i nije ovo server druze, ovo je "sajt udruzenja" svih servera te mapera/skriptera :D

Dobrodosao druze  :P

DEDIC MAPPING 2K18