[GAME]Rust

Započeo TheP4vO, Avgust 28, 2016, 08:26:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav gameri moji lepi danas cu vam prezentovati igricu poznatiju kao Rust.
Opis: E ovako rust je survival igrica znaci prezivljavanje skupljate sirovine, hranu, gradite bazu, pljackate,...
Rust je izasao pre par godina odnosno Rust Legacy i odmah je postala popuralna i jedna od najboljih survival
igrica.U pocetku Rust je bio kombinacija Dayz igrice i Minecrafta ali je vremenom bio sve bolji i bolji tako da su
izbaceni zombiji ali je jos uvek ekstra igrica.Na serveru imate dosta zivotinja medjeda, vukova, zeceva, jelena,...
Takodje mozete praviti oruzje za koje vam trebaju nacrti ne za sve ali za bolje AK, M4, Karabin, Beretu,...
Kada je izasla igrica 2013god nije bilo toliko oruzja ali vremenom su ubacivana sve vise i vise sada u novoj verziji
ima mnogo mogucnosti i puno vrsta oruzja od maceva, lukova, pistolja, samostrela, pusaka, eksploziva,...

Kada je izasao novi deo Rust-a odnosno Rust Experimental izazvao je negativna misljenja kod nekih starih igraca ali je sada sve popravljeno ali je jos uvek po nekim ljudima bolji stari Rust.
Rust je iz dana u dan sve bolja igrica i community sve vise raste ima preko 50.000 igraca na dan.Kao sto sam vec rekao community i igraca je sve bolja a kako i ne bi kad je glavni u team-u dobro poznati Goose koga svi znamo kao kreatora Counter Strike Igrice.

Igrica Nema SinglePlayer samo MultiPlayer.

VIDEO:
Rust Legacy: https://www.youtube.com/watch?v=5aPytTuAxv0
Rust (Novi odnosno experimental): https://www.youtube.com/watch?v=5FVRus81NOM

Download Link:
http://knightsrusttable.enjin.com (Ovo je Crackovana igra sto znaci da nema puno servera i sami morate da pazite na nove DV blogove i da updatate igru).
-Registrujte se na ovaj sajt i tu imate Download link a i ujedno to vam je najbolji crackovan server.

IGRICU JE NAJBOLJE KUPITI.

Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Meni je problem sto nemam 64 bitni win igrao bi ja
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 28, 2016, 12:59:32 POSLE PODNE
Meni je problem sto nemam 64 bitni win igrao bi ja

Pa samo reinstaliras hehehehehhe :D ja sam pre mogao da igram al isto kao ti nisam imao 64bit-a i posle kad sam ubacio novi windows posle god dana promenile se specifikacije jaca je igra sad i nmg da igram
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Sta da reinstaliram  :o
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 28, 2016, 13:44:32 POSLE PODNE
Sta da reinstaliram  :o

Pa windows brt rebot odnosno ponovo instaliras
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Igrica mnogo zahtjeva ali nije loša, a kad postavljaš neke igre, postavi i specifikacije iste. :)

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 28, 2016, 22:04:00 POSLE PODNE
Igrica mnogo zahtjeva ali nije loša, a kad postavljaš neke igre, postavi i specifikacije iste. :)

Pa nije bila pre zahtevna e sta su sad oni to uradili ja nzm sad igrica zahtevnija od GTA V ahahah
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Citat: TheP4vO poslato Avgust 29, 2016, 13:37:16 POSLE PODNE

Pa nije bila pre zahtevna e sta su sad oni to uradili ja nzm sad igrica zahtevnija od GTA V ahahah
Ima jos dobri servera za crackovanu verziju od 2014 ona nije toliko zahtjevna jeeeej

Hvala ti na linku za igricu :D

Tražio sam toliko vremena i nisam uspio da naÄ'em niÅ¡ta da radi da je probam prije nego Å¡to kupim i definitivno cu je kupiti, igrica ubija xD

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: Harexe seljak poslato Avgust 29, 2016, 14:03:14 POSLE PODNE
Citat: TheP4vO poslato Avgust 29, 2016, 13:37:16 POSLE PODNE

Ima jos dobri servera za crackovanu verziju od 2014 ona nije toliko zahtjevna jeeeej
Ima ali ne kao pre :D pre je bilo mnogo bolje
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Citat: MEDO poslato Avgust 29, 2016, 14:24:54 POSLE PODNE
Hvala ti na linku za igricu :D

Tražio sam toliko vremena i nisam uspio da naÄ'em niÅ¡ta da radi da je probam prije nego Å¡to kupim i definitivno cu je kupiti, igrica ubija xD

Ali pazi kad izlaze novi day blogov & update-ovi moras ponovo da skidas to je malo glupo ali ako ti radi ekstra i ovaj server tu sto imas dobar je ima bas dosta igraca ovako.
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Imal ko link za 2014 verziju

Igrao sam je na steamu, kul je

Imam problema, uÄ'em u Rust i pocne da ucitava i jednostavno izaÄ'e iz igre.
@TheP4vO