Internet u BiH

Započeo MEDO, Avgust 27, 2016, 21:04:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako, treba mi neki dobar internet u bih, da je dostupan na području USKa. Trenutno imam BH Telecom i sranje je obično, više od 3-4 mijeseca nemam ugovor s njim i od tad su počeli veliki problemi, nažalost koliko sam puta zvao podršku i ostalo niko ništa da riješi. Unaprijed hvala :)
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2016, 21:06:18 POSLE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

L3o

*

Nisam iz bosne al vjeruj mi cim mi istekne ovaj Telecom mrtvi prebacujem se na neki drugi,isto tako preporucujem i drugima koji su iu Hrv il Bosne da ne uzimaju Telecom jer ce vam net pucat ko bombe na granici sa sirijom ;)
retired

Ja koristim M:tel i brate internet mi je vrh ( brzina naravno nije velika ali je zato najjeftiniji paket ), ugl. brzina je meni i vise nego dobra ali nezz da li je tebi taj net dostupan  ???  :-\
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: MEDO poslato Avgust 27, 2016, 21:04:38 POSLE PODNE
E ovako, treba mi neki dobar internet u bih, da je dostupan na području USKa. Trenutno imam BH Telecom i sranje je obično, više od 3-4 mijeseca nemam ugovor s njim i od tad su počeli veliki problemi, nažalost koliko sam puta zvao podršku i ostalo niko ništa da riješi. Unaprijed hvala :)
Kod mene je internet od BH Telecoma i sve extra radi mozda ti je to jer su imali problema kada se zgrada BH Telecoma zapalila itd a za podrsku nzm zovi malo cesce smaraj ih!!
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Takodje koristim mtel i nije toliko los, nije ni najjeftiniji ni najskuplji paket uglavnom oko 70-80 KM me dodje taj paket net/tv/telefon i jos nesto ne znam haha
Mada ima dosta boljih od mtela npr logosoft (nesto tako) samo nz jel dostupan u us. kan. :D

Auu brate tvoj paket stvarno skup ali zato imas brzinu neta sto jes jes, ja brate placam 20 kerma onaj najjeftiniji i za mene je dobar jer ne treba mi neki super jebacki net
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: ᕼᖇá'Œá"•Tá—©á'ŽOᐯIá'• poslato Avgust 28, 2016, 00:24:20 PRE PODNE
Citat: MEDO poslato Avgust 27, 2016, 21:04:38 POSLE PODNE
Kod mene je internet od BH Telecoma i sve extra radi mozda ti je to jer su imali problema kada se zgrada BH Telecoma zapalila itd a za podrsku nzm zovi malo cesce smaraj ih!!

Da im smaram? Zadnja 3 mj od kako je raspust, zvao sam svaki drugi dan da riješe nešto po tom pitanju. NIŠTA do prije nekoliko dana rr rutera je pomagao, ali ima 3-4 dana nmg nista raditi. Gledam yt na 244p. Danas sam zvao 5 puta, i zadnji put se izdero i tražio broj od sarajeva da ih zovem pa cu sutra to obavit. Ukoliko ne rijese nista idem na drugog i jebat ga

Vidjet cu sad za taj mtel

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Hmm ja koristim DSLON on je samo dostupan u mojoj regigiji (Dobojsko-Bijeljinka) Net je 30K tj Vrh Extra brzina i rijetki ispadi

Harexs odakle si ti ako si dobojsko bijeljinska?

OD mene do Doboja 20 kilometara  ;)