[Pomoc] Povezivanje

Započeo LoOdaK, Avgust 20, 2016, 01:17:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izvinite ako sam nesto izostavio fulao pdf.

Skinuo sam neku temu sa neke stranice i sada kada otvorim taj folder tu imaju index.php i ostala sranja ( vi sto znate o web design znat cete o cemu pricam) ali ne vidim kako bih mogao to pokrenuti u svom browseru nema nigdje onaj html i to pa sad zelim savjet strucnjaka kako da ja taj html povezem sa ovim kodovima

NAPOMENA: WEB PROGRAMER/DESIGNER LEVEL:          MALO TEZA LUBINA
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

http://i.pics.rs/V94IO sačuvaš kao html na desktopu i pokreneš.

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 20, 2016, 01:37:14 PRE PODNE
http://i.pics.rs/V94IO sačuvaš kao html na desktopu i pokreneš.
Ne mozes na takav nacin pokrenuti php fajl.

@tema
Skini XAMPP i pomocu njega pokreces.

Ja sam skinuo taj program i neam blage veze o njemu gdje sta mozes objasnit ukratko??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Stisnes start na apache i mysql, zatim napravis folder u folderu xamp koji se nalazi u C disku i odes na browser kucas localhost/ime_foldera_kojeg_si_napravio/

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Kad sam ja glup ko k***c pise mi Object not found

Ma nema od ovoga nista brt. Nisam ja za ovo glup sam ja malo za ovakve stvari oko html php i tih sranja

@LoOdaK
Ovako...
Prvo svoju ruku stavis preko misa, dalje sto radis jeste da ga lagano pomeris ka ikonici na desktop-u gde pise My Computer. Nakon toga opet lagano pomeris mi na C particiju i kliknes dva puta. Dalje sto radis jeste da opet lagano pomeris mis ka folderu xampp i opet kliknes dva puta, u tom folderu ces naci folder gde pise htdocs. Nakon sto si pronasao folder klikni dva puta na njega da bi ga otvorio. I kada si otvorio nadji prostora gde ces moci da kliknes desnim klikom da bi napravio novi folder. Verovatno se pitas kako to da uradis, jel da? Opet uzmes mis u ruku ili ako vec nisi pomerao ruku sa misa samo nastavi, na slobodnom mestu kliknuces desni klik na misu samo jednom i naci opciju New, nakon sto si nasao mozes na nju da kliknes samo ili da predjes kursorom preko te opcije. Kada si to uradio dobices sa strane jedan mali prozorcic i na samom vrhu imas opciju Folder, kada si nasao klikni na to i novi folder je uspesno kreiran! Sada ostaje da mu damo novo ime, to radis tako sto desnim klikom na misu kliknes na folder koji smo napravili i nadjes opciju Rename, kada si je nasao kliknes jednom levim klikom misa i mozes da promenis ime unosenjem slova/brojeva preko tastature.

Nadam se da sam pomogao? :D

Respect za XAMP ali EasyPhP je ipak easy ;) za koriscenje :)

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Avgust 21, 2016, 00:08:25 PRE PODNE
@LoOdaK
Ovako...
Prvo svoju ruku stavis preko misa, dalje sto radis jeste da ga lagano pomeris ka ikonici na desktop-u gde pise My Computer. Nakon toga opet lagano pomeris mi na C particiju i kliknes dva puta. Dalje sto radis jeste da opet lagano pomeris mis ka folderu xampp i opet kliknes dva puta, u tom folderu ces naci folder gde pise htdocs. Nakon sto si pronasao folder klikni dva puta na njega da bi ga otvorio. I kada si otvorio nadji prostora gde ces moci da kliknes desnim klikom da bi napravio novi folder. Verovatno se pitas kako to da uradis, jel da? Opet uzmes mis u ruku ili ako vec nisi pomerao ruku sa misa samo nastavi, na slobodnom mestu kliknuces desni klik na misu samo jednom i naci opciju New, nakon sto si nasao mozes na nju da kliknes samo ili da predjes kursorom preko te opcije. Kada si to uradio dobices sa strane jedan mali prozorcic i na samom vrhu imas opciju Folder, kada si nasao klikni na to i novi folder je uspesno kreiran! Sada ostaje da mu damo novo ime, to radis tako sto desnim klikom na misu kliknes na folder koji smo napravili i nadjes opciju Rename, kada si je nasao kliknes jednom levim klikom misa i mozes da promenis ime unosenjem slova/brojeva preko tastature.

Nadam se da sam pomogao? :D
E jbg nista ne kontam na srpskom mi je komp nezz engleski

Druze nisam rekao da sam gluuuuuuuuuuuuuuuupp ??? Shvatas? Rekao sam da ne znam php i ta sranja !!

Kapiš?
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2016, 00:50:42 PRE PODNE od LoOdaK

Ako hoces da znas sva ta 'sranja' moras da znas engleski :) Drugo koristi easyphp bre lagan je :D mada i xamp isto x'D

Znam engleski, sada mi samo otvara blank page , tj. bijelu stranicu skroz bijelu gdje sam zasrao?

Citat: LoOdaK poslato Avgust 21, 2016, 01:02:03 PRE PODNE
Znam engleski, sada mi samo otvara blank page , tj. bijelu stranicu skroz bijelu gdje sam zasrao?
Sta si izabrao xamp ili easyphp?

pa xamp prati temu