MDizajn - Portfolio (In Progress!)

Započeo #Mikki, Avgust 18, 2016, 19:26:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime rada: MDizajn
Link rada: http://miloshmd.hol.es/
In progress :
Front-end : 20%
Back-end : 0% :P
Ps. Ako je neko zainteresovan da kupi ovaj rad neka me PM :) Frontend ce biti uskoro zavrsen, a backend ce imati proste funkcije CMS-a!
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2016, 19:29:16 POSLE PODNE od #Mikki

Odlicno, veoma jebacki
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

BUMP!
Tema je updejtovana :) Pogledajte slobodno! frontend je odradjen do kraja! :)

Ono što bih ja promjenio jest
-Ovo naši posljednji radovi, da ti ne ide ovako slika rada od veće ka manjoj neka sve budu iste veličine mislim da bi ljepše izgledalo
-Footer ne treba ti ovo ko smo mi, mozes staviti navigaciju sajta, kao o nama, kontaktirajte nas i slično + informacije kao sto sad imas email, lokacija, mob i ostalo
-Na klik npr kontatki,portfolio ne da te prebaci onako neko da polako ide(scrolla) ako me razumiješ šta želim reći

Ostalo mi se sviÄ'a kako tako, može se tu joÅ¡ dodati/popraviti, ali kao Å¡to kažeÅ¡ In Progress je :D

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 21, 2016, 17:08:09 POSLE PODNE
Ono što bih ja promjenio jest
-Ovo naši posljednji radovi, da ti ne ide ovako slika rada od veće ka manjoj neka sve budu iste veličine mislim da bi ljepše izgledalo
-Footer ne treba ti ovo ko smo mi, mozes staviti navigaciju sajta, kao o nama, kontaktirajte nas i slično + informacije kao sto sad imas email, lokacija, mob i ostalo
-Na klik npr kontatki,portfolio ne da te prebaci onako neko da polako ide(scrolla) ako me razumiješ šta želim reći

Ostalo mi se sviÄ'a kako tako, može se tu joÅ¡ dodati/popraviti, ali kao Å¡to kažeÅ¡ In Progress je :D
-To je tek onako stavljeno :) Naravno da moze biti popravljeno!
-Uzecu to u obzir, hvala!
-Kapiram, nego sve je to Progress :P Sredicemo te animacije :)
Inace hvala hvala.