Ekipa mutnija od Dunava...

Započeo #Mikki, Avgust 17, 2016, 23:10:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, moje ime je MiloÅ¡ i imam 20. (skoro pa 21.) godina. Već duži vremenski period (aktivno skoro godinu dana, dok pasivno ima par godina viÅ¡e) bavim se dobrim, i toliko traženim web dizajnom. Iza sebe imam neke projekte, neke možete pogledati ovde a neke ovde. No meÄ'utim kao i u svemu u životu, tako i u ovom 'poslu' je potreban tim! Timski rad! Oduvek mi je predsavljalo horor stanje kada treba da upalim PS i dizajniram neÅ¡to, maÅ¡tovit sam, ali ne umem da dizajniram, ne umem da odradim moderan web sajt. (Naravno ovo ne važi za kodiranje  :D )

Å TA JE POTREBNO?

Potrebna je ekipa mutnija od Dunava, koja je spremna da radi, trudi se i pre svega uči! Što je moj lični cilj!

ZAÅ TO JE  BAÅ  TO POTREBNO?

Posto i jednostavno, nemoguće je sam odraditi ozbiljan posao! Web dizajn je lansiran i otišao je mnogo gore, kako bih se danas odradio jedan, moderan ali funkcionalan posao individalac prosto nema vremena a i zanja da sve to postigne, zato je potrebna ekipa!

Å TA JE POTREBNO DA ZNAM?

Apsolutno NIŠTA! Jedino što se traži je želja, ljubav i trud, koji se uvek naravno isplate!

ŠTA JE IPAK POŽELJNO?

• Poznavanje dizajniranja u PS-u ili Illustrator-u.
  • Jezici koji se koriste u Frontend developerstvu.
  • Jezici koji se koriste u Backend developerstvu.

Ako ste spremni da učite, radite i na kraju prokleto (oko čega se sve danas na žalost vrti) zaradite, javite mi se u PP. Zaista bih voleo da se ipak stekne neko znanje i radno iskustvo. Ako ima neÅ¡to Å¡to nije jasno, ili neka kritika savet, lupajte dole u komentarima!  ;D

Ps. Odmah da se distanciram, nisam ja uopšte 'pro' web dizajner, početnik kao i vi. Spreman da učim!
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2016, 23:12:05 POSLE PODNE od #Mikki

Hover narandžaste boje xD? RaÄ'e ga nemoj stavljati, ali nemoj da bude narandžasta na ovo

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 17, 2016, 23:35:47 POSLE PODNE
Hover narandžaste boje xD? RaÄ'e ga nemoj stavljati, ali nemoj da bude narandžasta na ovo
To mi pade na pamet :D

Kazes pocetnik?

Druze ovi dizajn stranica sto si ti napravio za mene jebu al ja sam bot oko toga tako da....

Sve u svemu meni pravo dobro
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Procitaj PM  ;)
samo rejv i debele zene

Odgovoreno svima! :)
Citat: LoOdaK poslato Avgust 17, 2016, 23:43:01 POSLE PODNE
Kazes pocetnik?

Druze ovi dizajn stranica sto si ti napravio za mene jebu al ja sam bot oko toga tako da....

Sve u svemu meni pravo dobro
Tacno tako :D Ali sada je web otisao mnogo TOP :P
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2016, 00:57:45 PRE PODNE od #Mikki