[Najava]BK:RP Bosnain Kingdom RolePlay Community Big Update v1.1 A.S.T

Započeo King2, Avgust 12, 2016, 20:10:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Bosnian Kingdom RolePlay Community je osnovan 2.juna 2016 godine
Owner&Skirpter&Developer:BuReK
Direktor:Zeljanica_Pita
Maper:Japanac
FBSTR:www.facebook.com/bosniankingdomrp
Forum:U izradi
Prisustvujte i vi na nasem big update
Big Update:AS Kramar,Launcher,BUGOVI(FIX) i mnostvo toga
Novi smo pomozite nam da se i mi pokusamo dignuti medju najbolje
Vasa BK:RP Administracija
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Mi vam pomoci da se dignete u najbolje ne mozemo, to trebate raditi vi vasom skriptom. Drugog nacina nema.
Inace, sretno !

Hvala puno
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

A jesu vam imena, Burek, Pita Zeljanica, Japanac, jos fali Sirnica, sretno.
BALKAN ELITE - MAPPER

hahahhah kreativni nikovi kao i ime servera xD
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Hvala svima puno  :)

GAME OVER

Hvala Muma :)

GAME OVER

Mi smo uvjek bili ozbiljni xD znam da radi nikova neko pomisli da je ovo najava za pekaru a ne za srw al et staces hehe sto se mora nije tesko :)

GAME OVER

TNX  ;D

GAME OVER

Hvala  ;D

GAME OVER

Buregdžinica, a inace sretno  8) 8) 8)
Citiram:
"Sami sebe dovodite u usrane situacije i sami sebi zagorčavate igru vašim bahatim ponašanjem, suprotstavljanjem adminima i igrom protiv propisanih pravila. Ja apsolutnu nemam nikakvu potrebu da ikoga kažnjavam ko nije zaslužio, niti sam lud da tako nešto radim, trudim se da budem što je moguće blaži, ali vi preterujete i dovodite me u takvu situaciju da ne mogu dručije da odreagujem, osim sa permanent banom."

DraGoN