[Najava]Balkan Demons RolePlay

Započeo berroni.pwn, Avgust 05, 2016, 18:01:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

BALKAN DEMONS ROLEPLAY
Dragi igrači, s' ponosom vam možemo reći da će se BD:RP nakon duzeg vremena izrade moda - OTVORITI.
Kao Å¡to sam već rekao, zajednicu, server i sve ostalo grade igrači, a ne skripta niti admini, nadam se vaÅ¡em Å¡to većem prisustvu. Mod se radio duze vreme. Nismo imali zelju da radimo mod od 0 pa smo se odlucili da uredimo jedan, svima poznat, UP mod. Imamo dosta unikantnih sistema, mape su veoma dobre i iskreno se nadam da ce vam se sve svidjeti. Za skriptanje na nasem serveru zaduzen je, dosta poznati, Ramonel. Ramonel je glavni skripter, dok su pomocni skripteri Denis,Buba i MeÅ¡a. Vlasnik servera je Berroni, dok je staff-team popunjen. Dosta vremena sam odlucivao o dobrom hostu, koji ce moci izdrzati sve i svasta. I na kraju odlucio sam se na MDB Hosting.Zamolio bih sve clanove ovog foruma, i sve ostale SAMP-ere, da pruže sansu novom serveru na SA:MP sceni !  Pozovite svoje prijatelje, obavestite ih, potrudite se za zajednicu, a zajednica će se potruditi da vi u svakom delu igre kasnije uživate.

==================================
STAFF TEAM I OSNOVNE INFORMACIJE SERVERA

Ime Servera:Balkan Demons

Vrsta Servera:RolePlay

Jedinstvenost GameModa:
Pokemon sistem. Credits: #Leoo
http://www.zabranjeno.com/index.php?topic=44542.0
Credits: Ramonel
Dodan /pbattle i /plist.
/pbattle [ID pokemona] [ID igraca] - ID vaseg pokemona kojeg zelite da vidite u borbi i ID igraca protiv kojeg zelite borbu.
Kada taj igrac primi zahtjev za borbu, pise /paccept [ID pokemona] [ID igraca] ili /pdecline [ID igraca] pise ID svog pokemona kojeg zeli staviti u borbu. Onaj koji pobjedi dobija pokemona od protivnika.
/plist - Izbacuje vam dijalog sa vasim pokemon id-ovima i imenima.
Svaki pokemon ima svoju snagu, snagu pokemona mozete naci na /phelp ili /pokemonhelp.

Ima ih jos dosta, ali ne zelim sada pisati, vidjet cete sve u opisu kojeg cu izbaciti za par dana.

Sistemi GameModa: Kuce,firme,vozila,vikendice,hangar,oruzarnice i jos dosta.

Izvorni GameMod: UP - Credits: gReeDy.aMx

Slike i Video: Biće sve u opisu !

Napravio Gamemode:: gReeDy.aMx

Editovao Gamemode: Ramonel,Buba,Denis,Meša

Credits:Ramonel,Buba,Denis,Meša & gReeDy.aMx

Facebook event Link: https://www.facebook.com/events/1392247020802707/

OÄŒEKUJTE VIÅ E U OPISU KOJEG CU IZBACITI ZA PAR DANA

Jesi li ti vlasnik UK:RP ? Sto ste zatvorili server, bio je vrh :D Ali nema veze, doci cu na open i na tom serveru.
#GL
;D

Citat: Adis_Omerovic poslato Avgust 05, 2016, 18:42:17 POSLE PODNE
Jesi li ti vlasnik UK:RP ? Sto ste zatvorili server, bio je vrh :D Ali nema veze, doci cu na open i na tom serveru.
#GL
;D

Taj sam  :D

Hvala puno !