[Problem] Download sa pretraživača

Započeo SteXi.ılllı., Avgust 04, 2016, 02:14:21 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Hm, imam problem sa bilo kojim pretrazivacem, ne mogu da skidam neke 'vece' fajlove jer mi se download konstantno stopira ne znam zbog cega.
Download speed mi je nekih 2.2 mb/s, i posle nekih 70-80 mb skidanja download speed se spusti na 0 i moram da restartujem download i naravno to se opet dogodi.
Nemam taj problem na torrentu, jedino na pretrazivacima, zna li neko resenje?

Moguce da je malware, skeniraj sa malwarebytes,  i jesi pokusavao resetovati opcije na browseru ?

Da li se to dešava na jednom failu ili više njih sa različitih servera, jer nekad zna biti do servera na kojem je fajl hostan

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: Cadilab poslato Avgust 04, 2016, 02:20:12 PRE PODNE
Moguce da je malware, skeniraj sa malwarebytes,  i jesi pokusavao resetovati opcije na browseru ?

Skenirao sam, nasao je 1 malware i resetovao sam podesavanja ali opet je isto...

Citat: MEDO poslato Avgust 04, 2016, 02:26:34 PRE PODNE
Da li se to dešava na jednom failu ili više njih sa različitih servera, jer nekad zna biti do servera na kojem je fajl hostan

Sta god da hocu skinem....

Resetiraj internet opcije, ides na internetske mogucnosti>dodatno>vrati izvorno
Da li koristiš proxy server možda?
Antivirus možda blokira download
Vrijeme na kompu ako je pogrešno može stvarati problem
TakoÄ'er probaj se sjetit kad si zadnji put neÅ¡to uspio da skineÅ¡ preko browsera i da je sve radilo, pa od tad onda pogledaj Å¡ta si radio, a da je moglo utjecati na to
Pokušaj resetovati cookies,cache i ostala sranja
Moze biti i reset konekcije, mada ne vjerujem u to, ali nije isključeno

Citat: MEDO poslato Avgust 04, 2016, 02:47:52 PRE PODNE
Resetiraj internet opcije, ides na internetske mogucnosti>dodatno>vrati izvorno
Da li koristiš proxy server možda?
Antivirus možda blokira download
Vrijeme na kompu ako je pogrešno može stvarati problem
TakoÄ'er probaj se sjetit kad si zadnji put neÅ¡to uspio da skineÅ¡ preko browsera i da je sve radilo, pa od tad onda pogledaj Å¡ta si radio, a da je moglo utjecati na to
Pokušaj resetovati cookies,cache i ostala sranja
Moze biti i reset konekcije, mada ne vjerujem u to, ali nije isključeno
Probao
Ne
Nemam av uopste
Vreme je ok
Uh, ne secam se, uglavnom sam skidao male fajlove pa nisam ni primetio da se to desilo ....
Jesam
Nije do konekcije, nikad mi se nije desilo da konekcija puca

Da li ti se ovo dešava samo sa većim fajlovima ili? Koliko velik fajl si uspio skinut da ti se to nije dogodilo?

Citat: MEDO poslato Avgust 04, 2016, 03:30:41 PRE PODNE
Da li ti se ovo dešava samo sa većim fajlovima ili? Koliko velik fajl si uspio skinut da ti se to nije dogodilo?
Pa uglavnom samo sa vecim, manje skine bez problema.. Zavisi kako kad, nekad mi skine i po 150mb nekad skine jedva 30

Da li si na internet povezan kablom ili wirelessom i koji operativni sistem imaš

Citat: MEDO poslato Avgust 04, 2016, 04:25:51 PRE PODNE
Da li si na internet povezan kablom ili wirelessom i koji operativni sistem imaš
Kablom, windows7

Imao sam ja brt neki virus ili te cak antivirus ti neda pokupi fajlove i obori sistem i oda ce ti radit

Citat: Harexe seljak poslato Avgust 04, 2016, 11:22:29 PRE PODNE
Imao sam ja brt neki virus ili te cak antivirus ti neda pokupi fajlove i obori sistem i oda ce ti radit
A svi kazu da je virus al valja sistem obarati...
Ako ima neko jos neki predlog do veceras nek napise ako odradicu sistem sutra..