[WIP] Lowell City RolePlay! [Last Update: 31.07]

Započeo MirsoN, Jul 31, 2016, 20:00:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lowell City RolePlay je projekt koji je startan u Julu ove godine. Projekt je startan od strane dva RL prijatelja Kenana Rovčanina i Mene. Ova WIP tema će biti updateovana svaki puta kada se uradi neÅ¡to novo na skripti i bude spremno za objave tako da pratite je ukoliko želite da vidite novosti uraÄ'ene na GameModu!

Facebook stranica: Click & Like
Owner & Maper: Kenan Rovčanin.
Owner & Skripter: Ja (Mirnes).
Direktor: Nemanja Janković.

Prvo što ćemo Vam prikazati sa našeg GameModa su glavni InGame i Brzinomijer TD-ovi. Mnogi od Vas će reći da su TDovi kopirani, da liče dosta na TDove United City-a ali jedan jedini razlog za to jeste jer su se TDovi nama vlasnicima dopali jako mnogo te smo primijetili da ih i mnogi igrači 'gotive'

Druga stvar koju ćemo Vam prikazati jeste ono što prvo vidite nakon registracije tj. spawn. Mapu spawna je odradio naš maper: Kenan Rovčanin.

Sljedeća stvar koju smo Vam spremili jeste mapa bolnice koju je takoÄ'er izradio naÅ¡ maper: Kenan. Ukoliko viÅ¡e nemate snage za rad, ili ste slučajno bolesni samo pozovite LC:MD

Još jedna od mapa našeg mapera: Rovčanina jeste Rovčanin Carshop.. Kao što samo ime govori jedini autosalon u Lowell City-u koji posjeduje i proizvodi sve marke automobila!

Kada smo Vam već prikazali mapu autosalona red bi bio da pokažemo i sistem kupovina automobila u tom autosalon zar ne? Evo jednostavni TDovi u kojima se prikazuje automobil u svim potrebnim pogledima i ujedno sa njegova cijena.

Tema će biti updateovana svaki dan, zadnji update teme: 31.7.2016

Sve lijepo, mape i ostalo, ali napravite unikatne TDove, ne morate United City kopirati :)

Citat: [IG] Muma poslato Jul 31, 2016, 20:08:14 POSLE PODNE
Sve lijepo, mape i ostalo, ali napravite unikatne TDove, ne morate United City kopirati :)

Poštovani @[IG] Muma, da ste pročitali tekst koji je napisan u opisu prve slike sve bi znali:

Citat

Prvo što ćemo Vam prikazati sa našeg GameModa su glavni InGame i Brzinomijer TD-ovi. Mnogi od Vas će reći da su TDovi kopirani, da liče dosta na TDove United City-a ali jedan jedini razlog za to jeste jer su se TDovi nama vlasnicima dopali jako mnogo te smo primijetili da ih i mnogi igrači 'gotive'

Kad sam vidio 1. sliku, prestao sam citati post pa zato nisam vidio, sry :D

Deluje lepo,trebali ste jos koju sliku okaciti.Sretno :) .

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Jul 31, 2016, 21:46:18 POSLE PODNE
Deluje lepo,trebali ste jos koju sliku okaciti.Sretno :) .
PoÅ¡tovani @Maxwellâ,,¢, mod je tek u razvoju tako da kako mod bude napredovao tako ćemo nove slike izbacivati.. Hvala i uživaj :)

Hvala lijepo, kao što je navedeno gore,update ćemo temu svaki put kad uradimo malo veće promjene :)
Mapper since 2k13.

Novi update teme

Još jedna od mapa našeg glavnog mapera Kenana. Riječ je o mapi mehaničara, jednog jedinog Car Servisa u Lowell City-u.