jedno pitanje u vezi TUTORIALA za oruzije

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Jul 21, 2010, 16:28:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic

Ovako sve TuT-ove sam gledao i najvaznije mi je za oruzije sve sam isprobavao i nece moze li mi ko pomoci ne radi mi Giveplayerweapon,kako vec ide.

black_dota

GivePlayerWeapon(playerid,weaponid,ammo);

Weapon ID'S : Ovde

Citat: Zlatan_Ibrahimovic poslato Jul 21, 2010, 16:28:43 POSLE PODNE
Ovako sve TuT-ove sam gledao i najvaznije mi je za oruzije sve sam isprobavao i nece moze li mi ko pomoci ne radi mi Giveplayerweapon,kako vec ide.

Giveplayerweapon ???? To nema sanse da ti radi, moze jedino ovo: GivePlayerWeapon(playerid,IDoruzja,municija);

Zlatan_Ibrahimovic

ne znam gdje da stavim ispod cega ni nista na jednom tutorialu sam to vidio i uradio to ali nece da radi gunpack i gotovo .. potrebna mi je velika pomoc u vezi toga jer ko mi pomogne gdje stavim i to svaka mu cast 8)

Evo ovde imas jedan lep tut kako napraviti komandu /oprema tu  imas GivePlayerWeapon pa pogledaj: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=5214.0
Poslednja Izmena: Jul 22, 2010, 02:40:36 PRE PODNE od >[★] Bandit [★]<

black_dota

Evo napravio sam ga samo za tebe znaci ukucas /gunpack i dobijes neka oruzja ali moras u server.cfg da pod filterscripts stavis razmak pa onda GunPack a ovo sto ces skinuti stavi u folder koji se zove filterscripts.Ovo ti je jedna od najlaksih fs sto se moze napraviti a ti ako neznas da pravis  8) ti uzmi pawno pa prouci ovo moje  ;) evo download: HERE!and HERE!ovaj prvi stavis u filterscripts a ovaj drugi proucavaj xD

Zlatan_Ibrahimovic

niko mi objasnit ne radi ni 1 ni drugo sto ste rekli.

Citat: Zlatan_Ibrahimovic poslato Jul 22, 2010, 18:47:17 POSLE PODNE
niko mi objasnit ne radi ni 1 ni drugo sto ste rekli.

nisi rodjen za skriptanje, svagdje ti ljepo pise i nemozes.... Onaj ti je dao filter skriptu i opet nekontas :S  ;)

evo ti ovako, ako ti ovo neuspije nemoj ni probavat vise ;-) :

if (strcmp("/oruzja", cmdtext, true, 10) == 0)
{
GivePlayerWeapon(playerid,4,1);
GivePlayerWeapon(playerid,24,501);
GivePlayerWeapon(playerid,26,351);
GivePlayerWeapon(playerid,31,600);
GivePlayerWeapon(playerid,32,1000);
SendClientMessage(playerid,0x00ff00ff,"***Dobio si sva potrebna oruzja koristeci /oruzja)
return 1;
}

to dodaj ispod:

public OnGameModeInit()
{
OVDJE STAVI

ETO DRUZE!

edit:

e da, kad to sve napraviš klikni F5
Poslednja Izmena: Jul 22, 2010, 18:59:33 POSLE PODNE od BloodMaster(Viky)

Zlatan_Ibrahimovic

errori uvijek se pojavljuju i stavim kako treba