[WiP] Angel Pine RolePlay

Započeo L3o, Jul 25, 2016, 00:19:47 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

L3o

*

.: INFO :.
Pozdrav.Ovaj project sam odlucio da otvorim iz razloga sto imam volje i vremena te i da bolje naucim sa pawn jezikom.Ovaj server se nece otvarat niti nista jer prvenstveno ja nemam volje za time vec ovo mi je samo sat vremena na bacanje za nesto.Pokusat cu da napravim sto bolji i realističniji mod.Uzivajte u slikama.Hvala.

REGISTER & LOGIN SYSTEM

Na ovim slikama predstavljamo vam system register i login systema,Naravno ovo nije cijeli put toga systema vec...Da bi ste se mogli registrirati na server morate imati napravljen UCP Account(vise u sledecim updatovima na ovoj temi).Te kada vam admin dozvoli pristup mozete se registrirati te potom i loginati.Ovo je cisto jednostavan system registracije no mislim da netreba nista previse za ovo jer je totalno nebitno.Mozda ce se mijenjati no do tada otom potom.

SPEEDOMETAR

System speedometra il kako neki kazu brzinomjetar je veoma jednostavan, Km/h textdrawovi pokazuju brzinu vozila dok Fuel tdovi prikazuju stanje vozila sa gorivom,Dok ovi mali krugovi bijeli prikazuju stanje vozila,sto se vi vise zabijate vozilom od neki objekat ti krugovi ce se smanjivati i kada dode do 1 kruga on mijenja boju u crveno te se vozilo ugasi.

CISTAC SMECA [POSAO]

I prvo posao na Angel Pine Projectu,Nisam hteo nista previse da se napravi al eto ipak isto da bude ljepo.Posao se nalazi blizu spawna te da igraci mogu brzo da dodu do posla.Uglavnom sto se tice posla,uzimat opremu te sjedate u vozilio i krecete sa komandom /startjob,nakon toga postavlja vam za sada 18objekta preko kojih mozete prec,kada predete preko objekta on se automatski brise.I tako nastavljate da vozite dok ne dodete do zadnjeg i dobijete vas novac.za sada sam postavio da se dobije 27$ no mozda se smanji/poveca sve zavisi o ekonomiji na serveru :) Nadam se da vam se sviÄ'a.A sada pogledajte slike o cemu sam pricao.

Poslednja Izmena: Avgust 01, 2016, 23:36:34 POSLE PODNE od [IG] Muma
retired

Sretno :)

Ako trebas neki edit ili nesto, javi mi se PMom kao sto sam ti rekao :D

L3o

*

Samo cepaj,ako zapnes u skripti javljaj! 😊

L3o

*

Citat: [VG] Tosic ãƒ,, poslato Jul 25, 2016, 09:36:58 PRE PODNE
Samo cepaj,ako zapnes u skripti javljaj! 😊

Hvala ti, ((vjr cu morat zvat  :D ))

Citat: Johnny_Vasquez poslato Jul 25, 2016, 10:44:52 PRE PODNE
Sretno ako ga budes otvarao  :D

Hvala! :D
retired

L3o

*

Bravo Leo, ako trebas pomoc javi se slobodno :D
Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

L3o

*

Hvala momci :D

Citat: NorthernWolfâ,,¢ poslato Jul 27, 2016, 14:40:15 POSLE PODNE
Jednostavan sistem sa tdom ubaci cameru

Camera je ubacena mada mi nesto baguje jel,Inace ako nisi znao to je radeno u PSu sto mise login i register al haj.Bit ce bolje dok se meni da slikat inace mod napreduje svaki dan :) 2.5k linija u 3 dana? Za mene to nije malo i za mod od 0 :)
retired

L3o

*

Hvala vam momci,dok uvatim vremena stavit cu nove slike...
retired