Las Vegas RolePlay

Započeo Muma, Jul 12, 2016, 07:07:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Las Vegas

Vrsta GameModa: RolePlay

Jedinstvenost GameModa: Ima svasta...

Jezik GameModa: Balkanski

Sistemi GameModa: Ima svasta, gps, admin, tester, cos, house...

Izvorni GameMod: //

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Samo skinite one .exe fajlove sa http://sa-mp.com/download.php, ostalo ima...

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi: Samo skinite one .exe fajlove sa http://sa-mp.com/download.php, ostalo ima...

Druge stvari: //

Server na kojem je GameMode bio korišten: Las Vegas i poslije kao Balkan Extazy

Slike:
Album slika, odlicna RP skripta :)

Video:
HIMNA
COMPTON AVENUE CRIPS
ZAPRASIVAC KOMARACA
TRAILER
VREME JE ZA VRACANJE - TRAILER

Napravio Gamemode:: Luka Zivanovic - Lukenzi

Editovao Gamemode: //

Credits: //

Download Link:
SOLIDFILES
MEDIAFIRE
SENDSPACE

Mod ima bugova ali dobar skripter ce to rijesiti ;) Ja sam htio da sredim ovaj i pokusam napraviti jos bolji RP ali nemam ja zivaca za ovaj jer radim na Athloneu, a na njemu ima previse posla :)

WinRar PW: mumalvrp

Kako da sebi postavite admina?
Registrujete se na server sa svojim nickom u mom' slucaju Muma_Maddox, onda izadjete sa servera i otvorite pwn moda pa pronadjete DEVELOPER i promijenite Muma_Maddox u vas nick i compile. Kada zavrsite compile udjete na server i /makeadmin 0 7 1 i morate biti RCON admin.

Poslednja Izmena: Jun 22, 2017, 19:23:19 POSLE PODNE od Amain

Veoma zanimljivo  ::) a po malo i cudnovato  :D :D :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: ●•٠·Dolke ·٠•● poslato Jul 12, 2016, 07:15:18 PRE PODNE
Veoma zanimljivo  ::) a po malo i cudnovato  :D :D :D
Veoma cudnovato hahahaha :D

Zaboravio sam reci da ulazite i izlazite iz kuce/firme.. na /enter i /exit, a ne na F kao sto smo navikli :D I da vas PD moze locirati preko GPSa ako je upaljen te kad spavnujete vozilo preko /veh morate /fuelcars da bi se napunila non-ownable vozila jer ovo sto ste spawnovali je na 0 sa gorivom :D I imate /nrac i /rac sto je non-ownable rac i ownable vehicle rac :)

Ti nemaš pravo ovo objavit ovaj mod je kupljen :) barem je tako Lukenzi pričao :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: ophion poslato Jul 12, 2016, 14:17:20 POSLE PODNE
Ti nemaš pravo ovo objavit ovaj mod je kupljen :) barem je tako Lukenzi pričao :D

Imam, imam.. :D

Dobar modic, slican ovom Balkan Extazy kekeke :D

Uradio sam sve postavio svoj nick u DEVOLPER , usao kucao rcon login i /makeadmin 0 7 1 i nista

Extra je mod  :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Ovaj mod imam od kako je kupljen jer sam bio sa covjekom koji je to prvi kupio, ali u ovome modu ima bugova na COS sistemu i jos dosta toga!
[pawn]
CMD:popravimimisljenje(playerid, params[])
{
   if(PI[playerid][pHejter] < 1 ) return Error(playerid, "Nisi ovlascen!");
   SPD(playerid, D_HEJTER, DSL, ""BELA"Osetis se na citera", "Popravi mi misljenje\nPomozi mi da gajim cvijece\nNisam ja kriv sto sam papucar", "Izaberi", "Izadji");
   return true;
}[/pawn]

Citat: el_edin poslato Jul 13, 2016, 07:06:50 PRE PODNE
Uradio sam sve postavio svoj nick u DEVOLPER , usao kucao rcon login i /makeadmin 0 7 1 i nista
Nmp

Citat: FedoX poslato Jul 13, 2016, 13:22:44 POSLE PODNE
Ovaj mod imam od kako je kupljen jer sam bio sa covjekom koji je to prvi kupio, ali u ovome modu ima bugova na COS sistemu i jos dosta toga!
Svaka cast! I naglasio sam da ima

cemu sluzi 1 na kraju? vecinom kad postavljas admina imas samo /makeadmin [ID igraca] [admin level], ovaj 1 cemu sluzi?

Citat: Camaro :) poslato Jul 13, 2016, 19:01:48 POSLE PODNE
cemu sluzi 1 na kraju? vecinom kad postavljas admina imas samo /makeadmin [ID igraca] [admin level], ovaj 1 cemu sluzi?
Admin slot

Citat: muma. poslato Jul 13, 2016, 18:20:16 POSLE PODNE
Nmp

Citat: FedoX poslato Jul 13, 2016, 13:22:44 POSLE PODNE
Svaka cast! I naglasio sam da ima

Mislim to sto si moderator nemoj mislit da si bog isus... Kostat ce te to! ;)
[pawn]
CMD:popravimimisljenje(playerid, params[])
{
   if(PI[playerid][pHejter] < 1 ) return Error(playerid, "Nisi ovlascen!");
   SPD(playerid, D_HEJTER, DSL, ""BELA"Osetis se na citera", "Popravi mi misljenje\nPomozi mi da gajim cvijece\nNisam ja kriv sto sam papucar", "Izaberi", "Izadji");
   return true;
}[/pawn]