[MAP] Los Santos Bank

Započeo #Markic, Jul 11, 2016, 21:04:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, danas cu vam pokazati banku koju sam radio pre mozda jedno mesec dana.. :) Takodje mozete me dodati za prijatelja na facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004235056623

Slike banke: http://imgur.com/a/1HUXf, http://imgur.com/XrbJNl9

PS: Sto se tice banke, ovo je Komercijalna banka, samo sto nije dovrsen gore text da pise.. :)

Ukradeno ili iskopirano,već je viÄ'eno 20x put
Mapper since 2k13.

Citat: Rovčanin poslato Jul 11, 2016, 21:37:39 POSLE PODNE
Ukradeno ili iskopirano,već je viÄ'eno 20x put
Hahah nije ni ukradeno ni iskopirano. Drugo je ljubomora brate, idi uci da mapas.. :)

Naravno, ti si sensej u mapanju, lako je iskopirat,trebaš imat svoju ideju,a za to moraš imat u glavi Mozgić košto brat Komeksaš kaže!
Mapper since 2k13.

Lik je ukrao ovu mapu, ovo je moja mapa bila, radio sam je pre neki 4 mjeseca :)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: ophion poslato Jul 11, 2016, 21:44:37 POSLE PODNE
Lik je ukrao ovu mapu, ovo je moja mapa bila, radio sam je pre neki 4 mjeseca :)

Realno brate treba se napravit podforum sekcija za kradje mapa,i kaznit se banom onaj koji objavi slike tudjih mapa ili slike nekih sistema bez dozvole.
Mapper since 2k13.

Citat: Rovčanin poslato Jul 11, 2016, 21:44:08 POSLE PODNE
Naravno, ti si sensej u mapanju, lako je iskopirat,trebaš imat svoju ideju,a za to moraš imat u glavi Mozgić košto brat Komeksaš kaže!
Nemoj lupati onda da je ukradena, to mogu potvrditi vrhnunski mapperi Edo i Jaso :)

Citat: Rovčanin poslato Jul 11, 2016, 21:46:42 POSLE PODNE

Realno brate treba se napravit podforum sekcija za kradje mapa,i kaznit se banom onaj koji objavi slike tudjih mapa ili slike nekih sistema bez dozvole.
Tebe sreo nikad nisam, ka moli da ti kradem mape, aj bezite ljubomorne duse..

Citat: Rovčanin poslato Jul 11, 2016, 21:46:42 POSLE PODNE

I pravo baci sliku kao te tvoje mape debilu..

Jel te stid ukrast mape? ili iste kopirati? Mene bi bilo stid,vidi razotkriven si,likovu mapu si ukrao! OMG
Mapper since 2k13.

Pitaj Jasica bio sam pomocni skripter na Generation :) lik mi pomogao mapat tu mapu
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: ophion poslato Jul 11, 2016, 21:55:30 POSLE PODNE
Pitaj Jasica bio sam pomocni skripter na Generation :) lik mi pomogao mapat tu mapu
Sa Jasom sam svaki dan u kontaktu, cak sam kad sam uradio ovu mapu prvom sam mu poslao da vidi, on na to nije nista rekao, da sam ukrao tako da nemoj da se provaljujes.

Ukradena mapa...

DEDIC MAPPING 2K18

Mapa uopste nije ukradena, neka ideja jeste koristena mozda sto su svi videli, ali ukradena NIJE!

Trud se uvek isplati !