[Pomoc] Kada setujem admina padne server

Započeo Jockz_Corleone, Jul 06, 2016, 23:17:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kada na serveru koristim neku funkciju /makeadmin, /makevip, /makepromoter... i npr. dam nekom odma server padne, i mora ulazim na hosting da ga restartujem, i da im dajem pozicije u scriptfiles.. Evo dole cu ostaviti primer skripte za /makeadmin.
Dio skripte: PAWNO CODE
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ja mislim da je to moguce zbog velicine komande i meni se tako nekad desavalo  :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Verovatno nemas administracija/admini u scriptfiles, zbog toga jedino pada, nema gde zapisati string.

Moguce je da je i do ovog sto kaze @Cadilab a mozda je i nesto do samog zapisivanja jer si odradio preveliku komandu za obicne sitnice koje su mogle mnogo krace i jednostavnije da se odrade ...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jul 07, 2016, 11:53:57 PRE PODNE
Moguce je da je i do ovog sto kaze @Cadilab a mozda je i nesto do samog zapisivanja jer si odradio preveliku komandu za obicne sitnice koje su mogle mnogo krace i jednostavnije da se odrade ...
U scriptfiles, u Korisnici

Kada ti padne da li ti ista ispise u server logu?

Citat: Jockz_Corleone poslato Jul 07, 2016, 14:10:35 POSLE PODNE
Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jul 07, 2016, 11:53:57 PRE PODNE
U scriptfiles, u Korisnici

Sta u korisnici ? Ti si ovom putanjom namestio i tako treba ici scriptfiles/administracija/admini/