[Pitanje] Y_INI - razlog za ne cuvanje

Započeo Infinity, Jul 02, 2016, 23:52:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BSRP
Detaljan opis problema: Sta sve moze biti uzrok da Y_INI ne cuva podatke, tj. da cuva odredjeno vreme i posle toga odjednom sve obrise i fajlovi budu prazni, bez teksta uopste ?
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Hm... prvi put cujem za tako nesto da od jednom obrise samo od sebe :D Jesi pregledao mod mozda postoje neki tajmeri nesto se brise fajlove, jer ti pomocu y_ini mozes kao sto kreiras fajl tako i da ga obrises pa kontam da ima neki tajmer nesto sto to radi... Moras malo prekontrolisati mod pa videti o cemu je rec.

Ma moj mod druze, nema tajmera i ostalog, mod je radio odlicno 5 sata, znaci cuvao sve, zapisivao, igraci su izlazili/ulazili sve lepo, i posle tih 5h(posto ja imam cuvanje igraca kad on izadje sa servera) y_ini je bukvalno poludeo i samo je ostavljao prazne fajlove...

Jel postoji mozda neka granica u memoriji, posle koje ne mogu da se cuvaju podaci? Krenuo sam da optimizujem mod sto se tice stringova, verovatno su oni odneli tu memoriju skripte, ali ne znam sta jos da oslobadjam...

Znaci y_ini nije brisao fajlove samo je tipa Igrac.txt ostajao, a kad otvoris fajl, prazno sve, cak nema recimo Sifra =, pa da je kao prazno, bez broja, znaci nije bilo ni toga, potpuno prazan fajl...

EDIT: nadam se da je dozvoljeno, pisao sam i na glavnom SA-MP forumu i evo teme http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=611158
Kao sto vidite, jedan korisnik me pitao za #pragma unused Enabled, pa ne znam dal to ima ikakve veze...
Poslednja Izmena: Jul 03, 2016, 13:49:57 POSLE PODNE od Dusan_Antic

Meni je YSI zezao i brisao kad nisam imao memorije na C disku pa sam prebacio server na disk D i sad sve radim odlicno ali imao sam isto problem

Pazi sad sam se setio da sam davno jos imao slican problem ali je problem bio u hostu, tacnije masina je imala neki kvar i znalo se desavati to tako da vidi ti ipak sa hostingom ako je tebi mod radio normalno i od jednom se desio taj problem vrlo je moguce da je neki problem sa masinom...

Moze bit host, moze bit full disk, a moze biti da nisi koristio funkciju Ini_Close, na reg/login, pa nakon nekog vremena kad skripti dopizdi pocne zajebavat :3