[REÅ ENO] Mapa

Započeo Sukna, Jun 28, 2016, 13:59:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UP
Detaljan opis problema:Izmapao sam Opstinu a preko puta je Policija takodje izmapana mapa, kada sam stavio opstinu ne ocitava policiju vise . A kad izbacim opstinu ocitava policiju ? :D I jedno i drugo su pod CreateObject
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Jun 29, 2016, 21:24:28 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Ne moze da mi se ucita streamer sve sam uradio kako treba , instalirao c++ 2013, 2015 .. net farmework al nece .. :D

Kako mislis nece sta ti pise i jel koristis najnoviji ?

Imas limit na 1000 objekata mada ne verujem da si toliko potrosio na te dve mape. Takodje imas i draw distance koji je jako vazan. Ali najpre ce biti da imas puno objekata u tom jednom ajd da nazovemo krugu i zato ti baga

I
Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 28, 2016, 23:20:48 POSLE PODNE
Kako mislis nece sta ti pise i jel koristis najnoviji ?
Ubacio sam najnoviji i complie skriptu medjutim kad pokrecem server pise load streamer failed pojavi se msvcp140.dll tako nesto ..

Skini sa neta tu .dll datoteku i ubaci je u mod i tjt

Skines te fajlovi koji ti trebaju i stavis ih u fasciklu gde ti je mod, znaci ne u gamemode vec u fasciklu gde su ti svi fajlovi od servera i mora raditi ja prvi tako radim :D

Sve sam pokusao  i ubacivao dll fajlove u windows foldere ali nece.. 

Onda brate imas neki problem u sistemu ili tako nesto ne znam meni radi bez problema bas tako kako sam ti rekao :D

Evo rade mi mape stavio sam streamer 2.7.5 odlicno radi .. hvala na svakom slucaju