[REÅ ENO] Nece da se pojave objekti..

Započeo Jockz_Corleone, Jun 21, 2016, 15:43:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Napravio sam posao kosaca trave, i kada kucam /kositravu treba da se pojave objekti trave i kao da ih pokosim, ali ja kad kucam /kositravu pise ono pokosi travu itd. ali nece da izadju objekti trave? A pre mi je htelo, a nista nisam dirao oko tog posla i ne znam sto sad nece??
Dio skripte: SKRIPTA
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

#EDIT Da nije mozda do Trava[MAX_PLAYERS][36] ? Posto sam onda mozda trebao Trava[playerid][0] a ne Trava[0][playerid]? Sta mislite?
Poslednja Izmena: Jun 23, 2016, 16:38:22 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

pa zasto si uradio createplayerobject uradi da ti daje createobject i biche bolje

Citat: Ilcev1 poslato Jun 21, 2016, 16:03:55 POSLE PODNE
pa zasto si uradio createplayerobject uradi da ti daje createobject i biche bolje
Ali kako je pre htelo

Citat: Ilcev1 poslato Jun 21, 2016, 16:07:38 POSLE PODNE
Citat: Jockz_Corleone poslato Jun 21, 2016, 16:06:48 POSLE PODNE
Citat: Ilcev1 poslato Jun 21, 2016, 16:03:55 POSLE PODNE
Ali kako je pre htelo
sta si uradio posle toga?
Pa nista nikada nisam dirao oko ovog posla, uvek je bilo ovako. A radio sam dosta poslova nakon ovoga i ubacivao mape

Hm nikada nisam video da neko koristi na ovakav nacin varijablu pa verujem da je do nje glavni problem ...
Stavis lepo na vrh scripte.
[pawn]new Trava[MAX_PLAYERS][broj][/pawn]

I zatim umesto ovoga u komandi.
[pawn]Trava[broj][playerid][/pawn]

Stavi ovako.
[pawn]Trava[playerid][broj][/pawn]

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 21, 2016, 16:38:05 POSLE PODNE
Hm nikada nisam video da neko koristi na ovakav nacin varijablu pa verujem da je do nje glavni problem ...
Stavis lepo na vrh scripte.
[pawn]new Trava[MAX_PLAYERS][broj][/pawn]

I zatim umesto ovoga u komandi.
[pawn]Trava[broj][playerid][/pawn]

Stavi ovako.
[pawn]Trava[playerid][broj][/pawn]
Uredio sam i nece opet

Ne vidim razlog zasto ti nebi radilo, evo bas sam kod mene isto testirao cisto da vidim o cemu se radi jer davno nisam koristio objekte na taj nacin i radi sve normalno, objekti se stvaraju ovamo kod aerodroma Los Santosa... Ako ti se objekti ne vide ne znam mozda je do includa mozda bi trebalo da uradis update, isto tako reci mi jel dobijes ti uopste text da si pokrenuo posao ?
I na kraju vidim imas tajmer koji ti brise te objekte proveri i njega mozda tu imas neki problem pa on to sve pobrise cim pokrenes a posto je dosta brz to je dovoljno da ti obrise objekte a da ih ti ni ne vidis :D

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 21, 2016, 21:51:35 POSLE PODNE
Ne vidim razlog zasto ti nebi radilo, evo bas sam kod mene isto testirao cisto da vidim o cemu se radi jer davno nisam koristio objekte na taj nacin i radi sve normalno, objekti se stvaraju ovamo kod aerodroma Los Santosa... Ako ti se objekti ne vide ne znam mozda je do includa mozda bi trebalo da uradis update, isto tako reci mi jel dobijes ti uopste text da si pokrenuo posao ?
I na kraju vidim imas tajmer koji ti brise te objekte proveri i njega mozda tu imas neki problem pa on to sve pobrise cim pokrenes a posto je dosta brz to je dovoljno da ti obrise objekte a da ih ti ni ne vidis :D
Da izbaci mi text da sam pokrenuo posao, a evo ti timer trave http://pastebin.com/2rPZWEuK

Hm ja bi to na malo drugaciji nacin uradio, ajde ovako da ne lutamo mnogo, stavi ispred tajmera u komandi // da ne bude aktivan cisto da ga ne brises skroz iz komande ovo mu dodje ko da si ga obriso al opet ga moces vratiti kad sklonis // pa uradi compile i idi na server kucaj komandu ako dobijes objekte to znaci da imas problem u tajmeru pa cemo videti za dalje.

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 22, 2016, 19:05:06 POSLE PODNE
Hm ja bi to na malo drugaciji nacin uradio, ajde ovako da ne lutamo mnogo, stavi ispred tajmera u komandi // da ne bude aktivan cisto da ga ne brises skroz iz komande ovo mu dodje ko da si ga obriso al opet ga moces vratiti kad sklonis // pa uradi compile i idi na server kucaj komandu ako dobijes objekte to znaci da imas problem u tajmeru pa cemo videti za dalje.
Izbrisao sam tajmer i nece da kreira. Evo gde treba da kreira mozda nece koordinate http://imgur.com/PenTnVV posto si ti rekao da si ulazio i da ti kreira..

Da bas se tu stvaraju, ja sam uradio po onom primeru koji sam ti dao i sve radi bez problema... Ne znam uradi update includa i mozda plugina ako ni posle toga ne bude radilo onda stvarno ne znam zasto ti se ne stvaraju...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 23, 2016, 12:58:34 POSLE PODNE
Da bas se tu stvaraju, ja sam uradio po onom primeru koji sam ti dao i sve radi bez problema... Ne znam uradi update includa i mozda plugina ako ni posle toga ne bude radilo onda stvarno ne znam zasto ti se ne stvaraju...
Imam gamemode star kada sam uradio taj posao, i tu oce, a na ovaj sad ja sto koristim dodavao sam mape i sve sta sam radio nece??

Jesi uradio ovo sto sam ti rekao za update ? I da te pitam jos koliko ti imas objekata na CreateObject ?

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 23, 2016, 13:52:55 POSLE PODNE
Jesi uradio ovo sto sam ti rekao za update ? I da te pitam jos koliko ti imas objekata na CreateObject ?
Nisam, posto sam ti rekao da na ovaj stari sto sam radio oce, a i ja mislim da nece zbog CreateObject jer sam dodavao dosta toga. A  kako da vidim to jos kolko imam, sta?