[REÅ ENO] Pawno compiler library has stopped work

Započeo Jockz_Corleone, Jun 19, 2016, 13:51:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kada idem na compile i cekam i samo mi izadje pawno has stopped working, i nece da mi izbaci ono kolko imam errora, warniga, a dole u levoj cosci mi izbaci ono has been compiled kao da je sve uredu. I posle kada pokrenem server izbaci mi neki problem i nece.
Dio skripte: Evo server-log: [13:45:07] Script[gamemodes/PKRP.amx]: Run time error 17: "Invalid/unsupported P-code file format"
[13:45:07] Failed to load 'gamemodes/PKRP.amx' script.
[13:45:07] Number of vehicle models: 0

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Jun 19, 2016, 16:48:47 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Ako pawno prestane sa radom dok radis compile to znaci da ih jako puno gresaka, tu ti ne mozemo mnogo pomoci sem da ti kazemo da se setis sta si sve radio pa da ispravis greske...

Verovatno si ubacio neki deo na pogresno mesto.. Jednostano sve sto si radio samo pobrisi.

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 19, 2016, 14:07:51 POSLE PODNE
Verovatno si ubacio neki deo na pogresno mesto.. Jednostano sve sto si radio samo pobrisi.
Ali nije to mala skripta, imam 92054 linije, a i pokusavao sam ovo zadnje sto sam radio da izbrisem opet isto

Citat: Jockz_Corleone poslato Jun 19, 2016, 16:21:09 POSLE PODNE
Ali nije to mala skripta, imam 92054 linije, a i pokusavao sam ovo zadnje sto sam radio da izbrisem opet isto
Ostaju ti delovi sigurno

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 19, 2016, 16:46:10 POSLE PODNE
Citat: Jockz_Corleone poslato Jun 19, 2016, 16:21:09 POSLE PODNE
Ostaju ti delovi sigurno
Resio sam nasao sam backup servera na flesci, ali i dalje ne znam u cemu je bio problem. Bitno da sada radi :D