[Pomoc] Da ne radi posao ako je igrac u vozilu

Započeo Jockz_Corleone, Jun 18, 2016, 20:42:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Napravio sam posao fotografa i hteo sam da napisem ako igrac stane na checkpoint sa vozilom da se nista ne desava ja sam ovako napisao if(PalmaSlikanje[playerid] == 2 && IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) i kada stanem na cp bez vozila izbacimi "Stigli ste na odrediste" kao da je CP od gpsa. Pa sad ja mislim da nisam dobro to napisao IsPlayerInAnyVehicle(playerid).
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Ako sam te dobro ovo skontao uslpve si dobro uradio ali nzm sta si napravio pod enter checkopint isto tako kako je definisan

Kad vec spominjes gps jednostavno proveri sta si uradio za gps i za ovo mozda si ih na neki nacin povezao i zato ti to izbacuje ako vec ne zelis da ti to izbaci kad stanes na marker.

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 18, 2016, 21:11:33 POSLE PODNE
Kad vec spominjes gps jednostavno proveri sta si uradio za gps i za ovo mozda si ih na neki nacin povezao i zato ti to izbacuje ako vec ne zelis da ti to izbaci kad stanes na marker.
Kada ja sklonim ovo IsPlayerInAnyVehicle(playerid) posao mi radi sve mi oce ali moze da se radi i iz auta ali ja hocu ovako bez auta

if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) { scm(playerid, -1, "ne mozete u autu"); ovo zelis ili ako nije u autu da ne moze ? samo stavis !
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: ophion poslato Jun 18, 2016, 22:54:44 POSLE PODNE
if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) { scm(playerid, -1, "ne mozete u autu"); ovo zelis ili ako nije u autu da ne moze ? samo stavis !
Da ali to ti je za CMD a ja hocu ovako
if(PalmaSlikanje[playerid] == 1 && IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
{
    if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, 1440.0319,-2271.3911,13.5469))
{
    TogglePlayerControllable(playerid, 0);
utovar[playerid] = SetTimerEx("utovar1", 5000, false, "d", playerid);
GameTextForPlayer(playerid, "~y~Skljoc..Skljoc..", 6000, 3);
SetPlayerCheckpoint(playerid, 1497.5613,-2317.6331,13.5469, 5.0);
PalmaSlikanje[playerid] = 2;
}
}

Covek ti je dao primer a ti od tog primera uradis ono sto tebi treba, ne razumem ljude koji hoce da nesto nauce u ovom svetu a da se pri tome non stop oslanjaju na druge, traze non stop pomoc pa i za najmanju sitnicu umesto da malo pokrenu vijuge u mozgu i da pocnu sami nesto da prave...
To sto ti hoces evo ovako definises.
[pawn]if (PalmaSlikanje[playerid] == 1 && !IsPlayerInAnyVehicle(playerid))[/pawn]