[REÅ ENO] Problem sscanf, utils ne znam ni ja sta je

Započeo Jockz_Corleone, Jun 18, 2016, 14:21:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Imam problem oko sscanfa i utilsa. U skripti sam definisao #include <utils> iznad sscanfa onda mi izadje ovaj error. A kada ga definisem ispod sscanf izadje mi 26 errora SLIKA. Nasao sam filterskriptu fudbal systema pa sam hteo da ubacim u gm ali ne mogu nikako samo mi iskacu neki errori. Inace ovi errori undefined symbol koji mi stoje jos kad u skripti nikad mi nisu izlazili, a ubacivao sam mnogo sta.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): GORE

#EDIT Resio sam ovaj error sa GetXYD problemom
Poslednja Izmena: Jun 18, 2016, 21:09:06 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Verovatno ti je taj sistem sve poremetio jer ga nisi pravilno ubacio.

Nemoj me drzati za rec posto nisam bas siguran ali mislim da utils i sscanf ne mogu zajedno, kazem nemoj me drzati za rec ali cini mi se da sam to negde video/procitao .. Pokusaj da izbacis utils pa vidi sta ce biti mozda ces imati neke sitne greske koje se lako mogu resiti...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 18, 2016, 18:18:01 POSLE PODNE
Nemoj me drzati za rec posto nisam bas siguran ali mislim da utils i sscanf ne mogu zajedno, kazem nemoj me drzati za rec ali cini mi se da sam to negde video/procitao .. Pokusaj da izbacis utils pa vidi sta ce biti mozda ces imati neke sitne greske koje se lako mogu resiti...
Ok pokusacu, lock temu.