[POMOC] Cudni errori

Započeo Majkl Script, Jun 09, 2016, 19:12:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: E ovako izvadio sam kod iz UP skripte za izradu kuca,kupovinu i ostalo oko kuce sve sam forwarde,Ucitavanja kuce,Sacuvanja kuca ,enume sve sto treba sam dodao i izeditovao kako meni odgovara ali kad compilam izbaci mi undefinded symbol nekog tamo starog stocka ili publica sto sam jos pre radio kao i takodje is not implemented za dosta stvari, ali ni jedan error mi ne izbacuje u vezi House systema mucim se vec 3 sata ne mogu da resim ako neko zna sta da radim nek napise,unapred hvala :)
Skripta koju koristim:Underpoint Mod
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):// ne znam sta da slikam

Grešiš pdf, i kad si već pogrešio pdf što ne staviš bar kodove to jest linije nismo mi čarobnjaci da znamo linije u tvom modu, lol Bože.
BALKAN ELITE - MAPPER

Nije mi jasno kako sam pogresio PDF kad je ovo pdf za pomoc a ja trazim pomoc i takodje ne trazim ja da mi vi ispravite skriptu vec da mi kazete moguci uzrok istog :)

http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0 ;)

Meni je tako 1 bilo, zaboravio sam bio "{};..." nesto od tih sranja, ne sjecam se i pisalo mi je kao da je sve undefined... :D

Hvala svima na pomoci resio sam problem tako da ide LOCK :)