WoW skriptanje pomoc

Započeo Zekara92, Jun 01, 2016, 12:47:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Potrebna mi je pomoc od ljudi koji znaju kako se skripta World of Worcraft.Ako neko zna neka me PM ili ovde u komentar objasni.Podigao sam 3.3.5 i 5.4.8 e sada bih voleo da naucim kako sam da ih sredim.

Nzm toliko ali nadjes skriptu WwL ta ti je za 3.3.5 e sad verovatno da mozes da je otvoris preko pawna da je editujes kako znas i umes gledas neke tutorijale itd.. ili preko notepada edit..

Jesam malo gledao neke tutove i citao neke postove polako kapiram nije toliko tesko.Neznam dali postoji neki program za skriptanje tako bih lakse i brze obavio posao  ;D.Da zaboravih da kazem da trenutno koristim trintycore 3.3.5a nije repacks nego sam kopilovao svoj server preko cmake i Visual studio 2015 .

Bolje da ovakvu pomoc trazis na forumima koji se bave tim, ovdje ce ti tesko neko moci pomoci.

Jeste ali postoji
Trintycore
ArcEmu
MaNGOS
I svaki surce code je drugaciji.Mislim skripta sr svaki na razliciti nacin.Ovaj TrintyCore je najbolji i najstabilniji.

Ako mi uspe projekat a za sada ide dobro imas inv.
od mene za admina na Balkanskom WoW serveru ako te prica zanima natavno   ;D

Vazi vazi ako zatreba neka pomoc a u nedoumici si slobodno pitaj pa cu probati da izvucem neke informacije od starih admina.. Zanima me hoces li prevoditi skriptu ili?

Imam opasne planove i par zaintetesovanih momaka.Trenutno smo u pregovorima oko hosta i cim to prodje dizemo sajt i forum da privucemo ljude.U medjuvremenu se radi na skriptanju dve ekspanzije 3.3.5 i 5.4.8 a u planu je i 4.3.4 da se sredi.Neki od momaka su hteli da pustimo wod ekspanziju ali ja jos usavrsavam skriptanje a wod je velika ekspanzija zahteva dosta posla i minimum 3 divilopera.Ove manje ekspanzije se brze srede tako da sad za neki pocetak idemo ovako.

Sve ide na Nemacki Host sinoc smo sklopili dogovor.
Ima da sljaka u fulu  :D