[POMOC] /fuel

Započeo Łuk@, Maj 30, 2016, 23:40:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: 0
Opis problema o kojem se radi: Kada koristim sada npr. napravio sam komandu /fuel (KLIK),sada kada bih htio da odaberem 1. kako da naspem im goriva koliko ja hoću?, koristim inputtext?  pa onda Fuel[playerid] = strlen(inputtext); pola skripte mi je u dialozima, mislim nesto od komandi ne sve, sada ne znam kako da ovo napravim, a ovo 2. odredjenom igracu, to idem new id; ? pa onda umesto sscanfa idem new id = strlen(inputtext);,posto je drugacije od cmd..
Dio skripte: --
Slika (neobavezno): --
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

A kazi ti meni sto se patis sa dialozima ako ti to nejde i zar nije jednostavnije da odma u komandi pravis parametre i radis sve to a ne da preko komande ides u dialog itd...
No ajde da ti kazem za ovo sto pitas, sto se tice ovoga za korivo ovako treba Fuel[playerid] = strval(inputtext); ali ako bude playerid onda ces puniti samo igracu koji koristi dialog. E sada ovo drugo ja iskreno nikad nisam sscanf stavljao tako u dialoge odnosno iz dialoga da idem u te neke sscanf provere a eto i gore sam napisao da ne vidim razlog tome tako da ti ne mogu nista oko toga napisati nebih da nesto sad lupim kako mislim da bi trebalo pa da ti ne radi zato kazem ne vidim razlog zasto sve stavljas u dialoge kada je mnogo jednostavnije u komande.