[Pomoc]GameMode [NEMA ODGOVORA]

Započeo SaLiNa, Maj 30, 2016, 22:17:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Ovako skinuo sam BGov mod sto je DevoxX izbacio i spojio sve sa databazom i nece da mi se pojavi  registracija kad udjem na kucni server,kako trea da podesim spojim da mi se pojavi reg na kucnom
Skripta koju koristim:Balkan Games
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):uplodam kasnije preko fona postam...

Hvala unapred :D
Poslednja Izmena: Jun 05, 2016, 11:54:15 PRE PODNE od raiN

Moras dat kodove da vidimo o cemu se radi.

Reci odakle trea da ti kopiram i poslacu ti??

Samo reci odakle trea da ti posaljem i kopiram?

Daj mi kodove od registracije.

Uspeo sam da ukljucim registraciju a kako ide ona komanda za davanje admina na kucnom /rcon?

Citat: SaLiNa poslato Maj 31, 2016, 18:31:04 POSLE PODNE
Uspeo sam da ukljucim registraciju a kako ide ona komanda za davanje admina na kucnom /rcon?

/rcon login [PW]
A za davanje admina pogledaj u modu...

Citat: ❤ â™› à¹"ยà¹"à¸,, â™› ❤ poslato Maj 31, 2016, 18:33:08 POSLE PODNE
Citat: SaLiNa poslato Maj 31, 2016, 18:31:04 POSLE PODNE

/rcon login [PW]
A za davanje admina pogledaj u modu...
Ne znam kako da ukljucim ovu komandu da je ja mogu koristiti u modu /rcon login?

Vidi ovako udjes u server.cfg vidis password rcona, zatim udjes u server u ukucas /rcon login pa zatim PW. a komanda ti je /makeadmin mozda, vidi ;)

Al mi pise kad probam da dam sebi admina da nisam ovlascen to moram negde da podesim @KNIGHTâ,,¢

Citat: SaLiNa poslato Maj 31, 2016, 19:45:16 POSLE PODNE
Al mi pise kad probam da dam sebi admina da nisam ovlascen to moram negde da podesim @KNIGHTâ,,¢

Pa logicno onda trebas preko scriptifiles-a, nadjes svoj account, podesis sebi Admina i to je to :D

U scriptfiles, naÄ'eÅ¡ de piÅ¡e ADMIN = 0, tu staviÅ¡ 1338, pokreneÅ¡ opet samp server, uÄ'eÅ¡ i to je to.
BALKAN ELITE - MAPPER