[REÅ ENO] Text ispod boxa...

Započeo Jockz_Corleone, Maj 27, 2016, 15:49:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Text ispod boxa
Detaljan opis savjeta: Kreirao sam u tde editoru brzinometar i onaj dole text sto se menja i to sam uradio u skripti i kada udjem na server neki textovi su ispod boxova, a neki ne. Pa sad me zanima da li moze zobog definicije posto sam ja u pawno kreirao npr. Brzinomer[10][playerid] = CreatePlayerTextDraw(playerid, ...) pa ispod njega Brzinomer[5][playerid] = CreatePlayerTextDraw(playerid, ...) jer moze od toga da zavisi? Posto ovaj text koga sam definisao Brzinomer5 treba da stoji na boxu Brzinomer10 na to mislim.
Komentar: Evo slike: http://prnt.sc/b932cj
Poslednja Izmena: Maj 27, 2016, 22:38:56 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Bice da nisi dobro odradio u TD editoru ne znam koji koristis ali preporucujem iPLEOMAX's TextDraw Editor

Ipleomax - TDEDitor isti, samo sto ovaj TDEditor ima prewiev modele i neke male male izmene a Ipleomaxove prosle verzije nemaju..
BALKAN ELITE - MAPPER

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Maj 27, 2016, 16:22:16 POSLE PODNE
Bice da nisi dobro odradio u TD editoru ne znam koji koristis ali preporucujem iPLEOMAX's TextDraw Editor
Ja sam uradio u TDEditoru da bude preko texta ne znam zasto nece pokusacu opet
Evo ovako mi je u TDEditoru http://prnt.sc/b96dfv
Poslednja Izmena: Maj 27, 2016, 20:18:42 POSLE PODNE od Jockz_Corleone

Upravo to sto si rekao. Bitan je redosled TDova, ako je BOX veci ID od teksta, tekst se nece videti.
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Citat: ceLL_ poslato Maj 27, 2016, 20:24:16 POSLE PODNE
Upravo to sto si rekao. Bitan je redosled TDova, ako je BOX veci ID od teksta, tekst se nece videti.

Bas ovako, ja kada sa editovao Athlone bio postavio prvo auto(preview model spojen ono kao GetVehicle...[tako nesto] :D) pa ostale gluposti, 2 dana mi trebalo da shvatim sto je problem...

Ja sam se jednom zeznuo tako sa preko 100TDova, pa sam morao sve ručno ispravljati :D
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Citat: ceLL_ poslato Maj 27, 2016, 20:48:54 POSLE PODNE
Ja sam se jednom zeznuo tako sa preko 100TDova, pa sam morao sve ručno ispravljati :D
Uredu ispravio sam, hvala!
HVALA SVIMA KOJI SU PROBALI DA POMOGNU!  ;D