[POMOC] Uknown command.

Započeo Huan Escobar, Maj 26, 2016, 22:10:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Od kad sam ceprkao nesto ogo string-ova dobio sam warninge za to, al stavicu dole sve warninge sto imam, i kad udjem IG i kucam bilo koju cmd izbaci mi "SERVER: Uknown command." i uradi tu komandu, ali ispise da je nepostojeca.
Dio skripte:
[pawn]
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(4007) : warning 219: local variable "tmpobjid" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(9355) : warning 216: nested comment
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12484) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12523) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12552) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12574) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12747) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12747) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12747) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12748) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12748) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12748) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(15121) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "ZaustaviWar")
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(18601) : warning 211: possibly unintended assignment
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(21634) : warning 211: possibly unintended assignment
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(28343) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(34542) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(40434) : warning 203: symbol is never used: "PlayerPos"
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12848) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "bankaupdate"
C:\Users\\Desktop\LosFlores\gamemodes\novo1.pwn(12848 -- 40434) : warning 203: symbol is never used: "tmpobjid"
[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

daj nam sve te linije..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Evo prvi warning kod string-a u redu de cu staviti /////////////
[pawn]   for(new b = 0; b < sizeof(FirmaInfo); b++)
   {
      new gFile[80],string[260]; ////////////////////
      format(gFile, sizeof(gFile), FIRMA_FILE, b);
      if(fexist(gFile))[/pawn]

Drugi warning kod string-a oznacen sa //////////////////
[pawn]
     new kFile[80], string[500];///////////////////
        format(kFile, sizeof(kFile), KUCE_FILE, k);
        if(fexist(kFile))
[/pawn]
Treci warning kod string-a oznacen za ///////////////////////
   [pawn]new sFile[80],string[300];//////////////////////
      format(sFile, sizeof(sFile), STAN_FILE, s);
      if(fexist(sFile))[/pawn]
Cetvrti warning kod string-a oznacen sa ////////////
   [pawn]new viFile[80],string[300];///////////////
      format(viFile, sizeof(viFile), VIKENDICE_FILE, vi);
      if(fexist(viFile))[/pawn]

Warning:
warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
Znaci da vec negde imas definisanu varijablu string, jednostavno obrisi je ili promeni joj ime.