â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 30 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Decembar 12, 2016, 12:23:43 POSLE PODNE
@Muma  Litar vinjaka, litar pelinkovca, 15-20 piva i nesto soka nas cetvorica od 19:30 do negde 23:40.. Nakon toga u grad i zaglavimo u kladionici jer slepci u Valjevu po novom zakonu zatvaraju lokale u 00h... Dosao kuci u pola pet :D
Tako ću i ja za novu, ne želim dok je škola. ;D
Inače kod mene zatvore kad nestane mušterija... :D

@Maxwellâ,,¢  Ahahaha ovi moji igrali Lucky Six i nista nisu dobili :D Ne znam ni sam koliko su kombinacija odigrali...
@Muma Tako je i kod nas u par kafica bilo to jest tamo gde ne zalazi murija... Ali mozda si cuo da su skoro ubili decka u kaficu negde oko dva sata posle ponoci i od tada su promenili zakon da sve radnje(pekare, trafike, klubovi...) rade do 00h -.-

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Decembar 12, 2016, 22:45:21 POSLE PODNE
@Maxwellâ,,¢  Ahahaha ovi moji igrali Lucky Six i nista nisu dobili :D Ne znam ni sam koliko su kombinacija odigrali...
@Muma Tako je i kod nas u par kafica bilo to jest tamo gde ne zalazi murija... Ali mozda si cuo da su skoro ubili decka u kaficu negde oko dva sata posle ponoci i od tada su promenili zakon da sve radnje(pekare, trafike, klubovi...) rade do 00h -.-
Tako to ide.Dobijes malo napalis se i potrosis 5 puta vise

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Decembar 12, 2016, 22:45:21 POSLE PODNE
Pff, u Bosni sa 10e otvoriš i ćelije zatvora, a ne kafić xD Inače nisam čuo za tog momka jbg :/

Jedan mjesec života potrošen na ovaj forum... :')

Ja samo 10 dana i 50 i nesto minuta  :D :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Decembar 21, 2016, 22:14:21 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Decembar 21, 2016, 19:38:18 POSLE PODNE

http://i.pics.rs/kj2NX
@Muma
samo rokaj da zalio ne bi  :D
No, no, ne gubim više vrijeme na ovo.. :D

Citat: ᕼᖇá'Œá"•Tá—©á'ŽOᐯIá'• poslato Decembar 21, 2016, 22:23:56 POSLE PODNE
Ja samo 10 dana i 50 i nesto minuta  :D :D
Pametno.. :D

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Decembar 22, 2016, 01:17:16 PRE PODNE
Citat: Muma poslato Decembar 21, 2016, 19:38:18 POSLE PODNE

http://i.pics.rs/kj2NX

http://i.imgur.com/t9zUqzq.png

ÄŒekam te haha :)
Jbg, ti 2011 registrovan, a ja 2015. :D Ionako neću skupiti brzo ni 1 dan jer provedem 5 do 10 min na forumu u 1 danu... :)

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Decembar 22, 2016, 15:07:22 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Decembar 22, 2016, 13:19:10 POSLE PODNEJbg, ti 2011 registrovan, a ja 2015. :D

A ipak, vidi razlike u postovima :P
Po 100+ postova na dan sam dobivao prije par mjeseci, sad sam neaktivan pa nema više toga... :D