â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 33 gostiju pregledaju ovu temu.

Volio bi stvarno da svi ljudi na svijetu ozdrave bez obzira na vjeru ili bilo sta drugo, al jebiga mi ljudi nismo u mogucnosti da uradimo to, jedino da pokusamo pomoci na neki nacin  :'(  :'(

EDIT: Primijetio sam dosta ljudi koji ne zele pomoci nekome ko je bolestan jer je recimo crne boje koze wtf?? Ne razumijem takve ljude, voleo bih vidjeti da su oni u takvoj situaciji kakav bi imali osjecaj da njima neko nece pomoci jer su "kao" drugaciji
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2016, 19:54:27 POSLE PODNE od LoOdaK
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Septembar 08, 2016, 19:50:52 POSLE PODNE
Volio bi stvarno da svi ljudi na svijetu ozdrave bez obzira na vjeru ili bilo sta drugo, al jebiga mi ljudi nismo u mogucnosti da uradimo to, jedino da pokusamo pomoci na neki nacin  :'(  :'(

EDIT: Primijetio sam dosta ljudi koji ne zele pomoci nekome ko je bolestan jer je recimo crne boje koze wtf?? Ne razumijem takve ljude, voleo bih vidjeti da su oni u takvoj situaciji kakav bi imali osjecaj da njima neko nece pomoci jer su "kao" drugaciji

Glupe ljude je jako tesko razumeti

Lude pogotovo  :D  :D  :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

L3o

*

Ja mislim da sam ja #Leoo.Inace bi bio #Leo ali neka budala vec koristi taj nick,hah amateri  8)  :-*
retired

Ljudi da slucajno ne zna neko Elektroniku od vas? (Zadaci?) Neka mi se javi, molim vas :)

Citat: #Leoo poslato Septembar 08, 2016, 21:38:29 POSLE PODNE
Ja mislim da sam ja #Leoo.Inace bi bio #Leo ali neka budala vec koristi taj nick,hah amateri  8)  :-*
Jesu 'našli koga će kopirati... :P :D

Edit: Šta ovo bi sa mzp-om, nije više admin?
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2016, 13:58:20 POSLE PODNE od muma.

Znal neko nekog Rappera da snima himne za Samp server
P.S. Da nije Stek Record ((On je prejak za mn))

Bajram Serif Mubarek Olsum svim pripadnicima islamske Veroispovesti :)

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Septembar 12, 2016, 09:52:00 PRE PODNE
Bajram Serif Mubarek Olsum svim pripadnicima islamske Veroispovesti :)
Hvala brt  :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

HSM - Hrustanovic Spam Machine - @Muma dao cit  :D :D :D :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.