â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 42 gostiju pregledaju ovu temu.

Zna neko, da li se može postaviti da FB da te niko ne može tagovati ?

Ne. Mozes da skines tag, ili evenutalno stavis da ti se objave na kojima si tagovan ne prikazuju na profilu dok ti ne das dozvolu za to.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 27, 2016, 20:45:14 POSLE PODNE
Heljo, "desna ruka smoderatorima". :D

Desanka ? hehe
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Možda uskoro IG mod na forumu samo da završim ono što sam započeo, a možda i odlazim sa foruma.

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 28, 2016, 02:25:29 PRE PODNE
Možda uskoro IG mod na forumu samo da završim ono što sam započeo, a možda i odlazim sa foruma.

Why so ??

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 28, 2016, 02:44:37 PRE PODNE

Why so ??
Sve me smorilo... Prvo samp i sve što ima veze s njim(kao i ovaj forum), pa igrači istog' koji nisu baš normalni kao nekad 2013 ili prije toga.., itd. A i hoću RLu da se posvetim, tako da.. :)

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 28, 2016, 02:51:31 PRE PODNE
Citat: MEDO poslato Avgust 28, 2016, 02:44:37 PRE PODNE

Why so ??
Sve me smorilo... Prvo samp i sve što ima veze s njim(kao i ovaj forum), pa igrači istog' koji nisu baš normalni kao nekad 2013 ili prije toga.., itd. A i hoću RLu da se posvetim, tako da.. :)

Kako te neće smoriti kad si 24/7 na forumu

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

E bas to ali brt onoliko truda i IG i onakav mod mislim vidio sam par tdova sto si objavio tj. sistema, nemoj davat bolje prodaj
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Avgust 28, 2016, 11:45:09 PRE PODNE
Muma hoce da kaze da ide da fata ribe....
Otiš'o sam da vatam ribe
                                 -Muma :D

Citat: MEDO poslato Avgust 28, 2016, 13:17:56 POSLE PODNE
Kako te neće smoriti kad si 24/7 na forumu
Pa kad nemam Å¡ta da radim... :/

Citat: LoOdaK poslato Avgust 28, 2016, 13:43:04 POSLE PODNE
E bas to ali brt onoliko truda i IG i onakav mod mislim vidio sam par tdova sto si objavio tj. sistema, nemoj davat bolje prodaj
Nisu neke glavne stvari završene što bi učinilo mod zanimljiv, a mogao bi reći i unikatnim na Balkanu kao što je onaj CoS sistem. CoS sam bio započeo, ono kupovina sa laptopom.., sad ću da vratim na stari i objavim mod... :)
Pa ko ima živaca neka nastavi, može da sredi joÅ¡ par stvari koje ja neću i dobiti će odličan mod. A ne želim da ga prodam jer nisu svi bugovi fixani i nisu odraÄ'ene neke stvari. :)

Zna neko zasto mi se sporo ucitavaju browersi? Kad udem na fb nema slika uopce nista

Citat: kkk poslato Avgust 28, 2016, 14:18:56 POSLE PODNE
Zna neko zasto mi se sporo ucitavaju browersi? Kad udem na fb nema slika uopce nista
Hmm moze bit do neta ili kompa

Citat: kkk poslato Avgust 28, 2016, 14:18:56 POSLE PODNE

ctrl+F5
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"