â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 27 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: pheanoM^^ poslato Avgust 16, 2016, 21:05:08 POSLE PODNE
Ovak forum je dosta star trebali bi ga malo uodate temu i to ovo je bilo in 2012

Hvala sto si nam skrenuo paznju otkad je ova tema. Imacemo to u vidu.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: pheanoM^^ poslato Avgust 16, 2016, 21:05:08 POSLE PODNE
Ovak forum je dosta star trebali bi ga malo uodate temu i to ovo je bilo in 2012

Ako imaš vremena da uradiš novu temu niko ti ne brani. Već se na ovom forumu govorilo ne jednom, ne dva puta, ne tri put nego hiljadu puta o novoj temi. Ukoliko možeš uradit temu i/ili naći nekog da je uradi za džabe više si nego dobrodošao da to uradiš.
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2016, 21:31:25 POSLE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Nije valjda da niko ne vodi racuna oko toga ?

Citat: pheanoM^^ poslato Avgust 16, 2016, 21:50:00 POSLE PODNE
Nije valjda da niko ne vodi racuna oko toga ?

Da bi neko uradio temu, treba uložit vremena i truda. Vlasnik foruma nema niti vremenea niti novca da potroši na forum temu jer on nema profit od ovog foruma. Tako da...

A kako se rade te teme?

Jel to napravi se recimo dizajn ovog gore sto pise forum,pocetna ili odjednom cijelu stranicu napravi

Jebiga bot sam nemam blage o dizajnu i tome tako da molim bez ruznih komentara
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 16, 2016, 22:31:29 POSLE PODNE
A kako se rade te teme?

Jel to napravi se recimo dizajn ovog gore sto pise forum,pocetna ili odjednom cijelu stranicu napravi

@LoOdaK  Evo kako sam ja to uradio na fazon prethodne teme koja je bila...

Ala si mi objasnio brt ali kako radis jel u photoshop mozes malo objasniti

ova slika gore je ljepsa nego ova sad mada ova gore linije "Pocetna Forum" i nije nesto spesl
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Avgust 16, 2016, 22:39:10 POSLE PODNE
A kako se rade te teme?

Ovo sto si uradio je extra bilo bi dobro da se stavi ova tema.

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Avgust 16, 2016, 22:39:10 POSLE PODNE
A kako se rade te teme?

Bilo bi dobro tu boju promjeniti sto si ti uradio

promijeniti malo boju foruma (ove barove), promijeniti malo logo, dodati umjesto linkova neke buttone da izgleda vizuelno ljepše. Srediti footer, srediti portal, dodati neke novosti i zanimljivosti i odmah će biti forum u novom ruhu i drugačije će disati

Ako znate da radite u fotosopu mozete dati svoj doprinos kroz kreiranje raznoraznih stvarni, od logotipa, headera, footera, bannera itd. Mnogo je lako da se prica, a kada je u pitanju neko delanje, plafon je kucanje posta gde se na nesto sugerise. Ako ne pomazete, ne odmazite, prosto, budite pasivni kao i do sada i to je to.

Citat: Aussie poslato Avgust 17, 2016, 02:08:21 PRE PODNE
Ako znate da radite u fotosopu mozete dati svoj doprinos kroz kreiranje raznoraznih stvarni, od logotipa, headera, footera, bannera itd. Mnogo je lako da se prica, a kada je u pitanju neko delanje, plafon je kucanje posta gde se na nesto sugerise. Ako ne pomazete, ne odmazite, prosto, budite pasivni kao i do sada i to je to.

Dobro mi smo raspravljali o boji barova i tih stvari je barem lagano uradit 5-10 minuta posla, a lijepo bi bilo da nije uvijek isto. Ovo Å¡to je megatron uradio je jako lijepo

Ono sto smo raspravljali smo i odradili. Sama ikonica podforuma i bedzevi su osvezili forum, a kamoli nesto vise od toga.

Ova tema, iako stara, i dalje je jedan unikat i bilo bi stvarno bez veze menjati je, ali da se nadogradnja moze vrsiti, moze, ali i za to je potrebno da se neko angazuje, sto opet nije neki veliki posao, ali opet.......