â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 48 gostiju pregledaju ovu temu.

A šugavih Francuza kako pobediše 2-0 aaa >:( >:(
don`t worry be happy

Kako mi se igra ovaj Uncharted 4 i Rainbow Six, kako si igrice dobre to nije realno..

Citat: muma. poslato Jun 15, 2016, 23:59:02 POSLE PODNE
Kako mi se igra ovaj Uncharted 4 i Rainbow Six, kako si igrice dobre to nije realno..

Trebas imat komp za to!

Citat: KNIGHTâ,,¢ poslato Jun 16, 2016, 00:02:01 PRE PODNE
Trebas imat komp za to!
"kako mi se igra".. Da imam komp vec bi igrao haha :D

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 16, 2016, 00:03:12 PRE PODNE
Super Mario 4life!
Zadnji put igrao prije 10 godina xD

Ljudi brzinsko pitanje, koji je najbolji gamemode smjesten u Bayside. Hocu da pocnem nesto raditi tamo, ali ne da mi se one osnovne stvari praviti pa ako vec ima neka baza na kojoj mogu da gradim. Jedino sto bih volio je da je mod na nasem jeziku i da je pregledno skriptano sve :)
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 16, 2016, 00:03:12 PRE PODNE
Super Mario 4life!

Igrao sam ga davne 2002-2003 godine :D jos se secam onog "smarada" kad se disketice pregreju :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: TheToretto poslato Jun 16, 2016, 00:33:03 PRE PODNE
Ljudi brzinsko pitanje, koji je najbolji gamemode smjesten u Bayside. Hocu da pocnem nesto raditi tamo, ali ne da mi se one osnovne stvari praviti pa ako vec ima neka baza na kojoj mogu da gradim. Jedino sto bih volio je da je mod na nasem jeziku i da je pregledno skriptano sve :)

Country Gaming(Adamo), imas i Los Artic ali on nije nesto.. :)

Citat: muma. poslato Jun 16, 2016, 00:53:02 PRE PODNE

Daj link Country Gaminga

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 16, 2016, 08:32:28 PRE PODNE
Citat: muma. poslato Jun 16, 2016, 00:53:02 PRE PODNE

Daj link Country Gaminga

Ima u korisnim gamemodovima, ali je to verzija iz sredine 2015te tako da je pretrpana bagovima :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Koja razlika izmedju prve GTA igre i poslednje..... Uglavnom poenta cele price je ostala ista samo grafika je DOSTA napredovala.