â—„ Glavni razgovor #27 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 26, 2016, 01:55:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: muma. poslato Jun 12, 2016, 22:35:11 POSLE PODNE
Citat: Aussie poslato Jun 12, 2016, 21:34:21 POSLE PODNE
Kao da im ponestaju ideje, jer ipak tu i para igra veliku ulogu. Kažu da Ćićo i crnogorac imaju najveću zaradu u celoj ekipi..

I ja isto mislim da im ponestaje ideja, a oni su realno najjaci u ekipi tako da nije ni cudno zasto uzimaju veci dio.. :)

Sukob studenata se ceka :D

Citat: SteXi.ılllı. poslato Jun 13, 2016, 01:42:57 PRE PODNE

To im je najjace na kanalu, a Aljosa, Cico, onaj najstariji i Crnogorac su najjaci u ekipi :D
I meni najjace do sada snimljeno je > Sukob Studenata, Crnogorac na Dejtu, Papucar, Fejsub Komentar, Skup za legalizaciju Marihuane, Ozbiljan lik, Srpska Skladista, Naduvani lik, Pljacka supermarketa, Covek koji tuce i ne tuce decu, Instruktor voznje, Sampion u covece ne ljuti se, Skankalica, Undercover pandur, Seo sam pijan za fejs, Visokotehnoloski kriminal(1 od najjacih definitivno), eto "samo" to :P 8) :D

Podrzite ove likove :3
Znaci ima svega, unikatne GTA 5 misterije, Minecraft, Agar.io, CS:GO, Assasins Creed.. :D

https://www.youtube.com/channel/UCJ3rwggjXB0ENZv5tsAz-sQ/videos

Citat: muma. poslato Jun 13, 2016, 12:17:56 POSLE PODNE
Podrzite ove likove :3
Znaci ima svega, unikatne GTA 5 misterije, Minecraft, Agar.io, CS:GO, Assasins Creed.. :D

https://www.youtube.com/channel/UCJ3rwggjXB0ENZv5tsAz-sQ/videos

Subo sam se :D

dan ljudovi kako ide sta ima ?
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Dobro je haha :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: muma. poslato Jun 13, 2016, 01:56:47 PRE PODNE
Citat: SteXi.ılllı. poslato Jun 13, 2016, 01:42:57 PRE PODNE

To im je najjace na kanalu, a Aljosa, Cico, onaj najstariji i Crnogorac su najjaci u ekipi :D
I meni najjace do sada snimljeno je > Sukob Studenata, Crnogorac na Dejtu, Papucar, Fejsub Komentar, Skup za legalizaciju Marihuane, Ozbiljan lik, Srpska Skladista, Naduvani lik, Pljacka supermarketa, Covek koji tuce i ne tuce decu, Instruktor voznje, Sampion u covece ne ljuti se, Skankalica, Undercover pandur, Seo sam pijan za fejs, Visokotehnoloski kriminal(1 od najjacih definitivno), eto "samo" to :P 8) :D

Skankalica je neprevazidjena za to im svaka cast hahahahaah

"Pajo, ja polozio!" :)
Zakljucno sa danasnjim danom srednja skola je zavrsena... U cetvrtak mi je matursko vece tako da mozda ubacim koju sliku. Nakon toga dodela diploma i upis na faks.
Trebao da bi uskoro da pocnem raditi u hladnjaci, 35.000-36.000 dinara izadje mesecno sa obezbedjenim prevozom, jednim obrokom i pauzama za kafu/sok, nalazi se u blizini mog mesta tako da ne bih imao dodatne troskove...

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 13, 2016, 19:27:41 POSLE PODNE
Zakljucno sa danasnjim danom srednja skola je zavrsena... U cetvrtak mi je matursko vece tako da mozda ubacim koju sliku. Nakon toga dodela diploma i upis na faks.
Trebao da bi uskoro da pocnem raditi u hladnjaci, 35.000-36.000 dinara izadje mesecno sa obezbedjenim prevozom, jednim obrokom i pauzama za kafu/sok, nalazi se u blizini mog mesta tako da ne bih imao dodatne troskove...
Cestitam,samo cepak dalje!

cestitke rukvas :D
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Cestitam ti buraz, zasluzio si :D

Ajde svi posaljite mi sve bugove koje znate na athlone ja cu da resim..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Cestitam
Ja takodje danas polozio poslednji ispit mature sa peticom :D