GTA Online Apartment #2 - SA-MP Version

Započeo •Vodka Play•, Maj 18, 2016, 20:48:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pogledajte u full HD-u i fullscreen-u, ocene i komentari su dobrodošli?
Za mapu su korišćeni posebni objekti i teksture koje naši igrači dobijaju preko launchera.
Ovaj stan je deo novog update-a, u naredne dve nedelje ćemo otkriti i ostatak update-a.

https://www.youtube.com/watch?v=ZxkMZ5x5b6U

Prethodni video: https://www.youtube.com/watch?v=Du1-fs3aAZU

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Jbt ovo nije realno kako je dobro i sta se sve moze uraditi sa ovim objektima/modelima.. :D

A kako se zove pjesma/muzika iz proslog videa, zna li neko ? :)

Citat: ❤ ♛ ᴍᴜᴍᴀ ♛ ❤ poslato Maj 18, 2016, 20:53:54 POSLE PODNE
Jbt ovo nije realno kako je dobro i sta se sve moze uraditi sa ovim objektima/modelima.. :D

Ukoliko imas Android, skines Shazam app i saznas....
Link pesme https://www.youtube.com/watch?v=e5dWnsTTyII

Lepo je odradjeno, moderno. :)

Jest da je 90% modova ali mapa odkida  :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: ❤ ♛ ᴍᴜᴍᴀ ♛ ❤ poslato Maj 18, 2016, 20:53:54 POSLE PODNE

https://www.youtube.com/watch?v=yHtYf7iSzio

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Nije lose, ali modovano 90% mape a po FB-u doticna Anchy ''proserava se' kako se tako profesinalno mapa. Dobro svaka cast za mapu ali sta rade ovi maperi koji dominiraju bez modova? njih ko jebe ha? A ti kao NB owner pripazi na ponasanje admina..

Citat: Nickname123 poslato Maj 18, 2016, 23:28:04 POSLE PODNE
Nije lose, ali modovano 90% mape a po FB-u doticna Anchy ''proserava se' kako se tako profesinalno mapa. Dobro svaka cast za mapu ali sta rade ovi maperi koji dominiraju bez modova? njih ko jebe ha? A ti kao NB owner pripazi na ponasanje admina..
Đe si hejter, Å¡ta ima? Ako ti se ne sviÄ'a, možeÅ¡ slobodno da produžiÅ¡. Ti modovi nisu sami pali s neba, u te modove je uloženo jako puno vremena. Ova mapa nije 90% modovana, prethodni stan je bio napravljen pre nego Å¡to sam im dostavio nove objekte i teksture, a onda su iskoristili nove mogućnosti i joÅ¡ bolje uklopili objekte i teksture.
Ja kao NooBot owner nisam ni mama, ni tata, a ni dadalji svojim adminima i igračima, ne mogu ih kontrolisati sve i da hoću i da imam vremena. Ako ti se neko ne sviÄ'a izbaciÅ¡ ga iz prijatelj i blokiraÅ¡ ga, mislim da je to jednostavniji način koji su pametni ljudi izmislili.

Citat: Vodka Play poslato Maj 19, 2016, 00:02:15 PRE PODNE
Citat: Nickname123 poslato Maj 18, 2016, 23:28:04 POSLE PODNE
Đe si hejter, Å¡ta ima? Ako ti se ne sviÄ'a, možeÅ¡ slobodno da produžiÅ¡. Ti modovi nisu sami pali s neba, u te modove je uloženo jako puno vremena. Ova mapa nije 90% modovana, prethodni stan je bio napravljen pre nego Å¡to sam im dostavio nove objekte i teksture, a onda su iskoristili nove mogućnosti i joÅ¡ bolje uklopili objekte i teksture.
Ja kao NooBot owner nisam ni mama, ni tata, a ni dadalji svojim adminima i igračima, ne mogu ih kontrolisati sve i da hoću i da imam vremena. Ako ti se neko ne sviÄ'a izbaciÅ¡ ga iz prijatelj i blokiraÅ¡ ga, mislim da je to jednostavniji način koji su pametni ljudi izmislili.
Izvini 'Owneru' sto sam ja hejter majke ti? Ne smem izneti misljenje ili te boli moje misljenje omg..

LoL

@Nickname123 Ne shvatam zaÅ¡to iznosiÅ¡ bilo kakvo miÅ¡ljenje ukoliko nisi upućuen ni jedan posto o onome o čemu diskutujeÅ¡. Ja, na primer, nikada ne bih pričao o automobilima jer se ne razumem u iste. Mogao bih da kažem da li je neki auto lep ili nije i to bi otprilike bilo to. MoraÅ¡ shvatiti da je mnogo vremena i truda uloženo u sve te modove i da je ceo jedan tim, koji izmeÄ'u ostalog čine i ti maperi bio potreban da se ovaj posao odradi kako treba. Ti isti maperi su morali da se pomuče i naÄ'u odgovarajuće objekte koje su slali Vodki da bi se on cimao i modifikovao, to jest prilagoÄ'avao SA-MPu, a nakon toga su maperi koje si ti ispljuvao morali da stave sve na svoje mesto i naprave ovakvo savrÅ¡enstvo koje nema greÅ¡ku. Sledeći put se malo informiÅ¡i i nemo' jeÅ¡ govna mnogo.
Poslednja Izmena: Maj 20, 2016, 02:10:39 PRE PODNE od Sergio_Leone