Ghetto RolePlay

Započeo [BE] Clifford Griffin, Maj 14, 2016, 14:24:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

@Levu ne vidim u cemu je problem s tobom? I na zabranjeno sta god objavim ti mi se moras uplitati i uvek se buniti, jel se ja mjesam u tvoje teme? Ako se tdovi ne koriste vise sto ne bih? Pozdrav.
BALKAN ELITE - MAPPER

Citat: [SA] ° Alford poslato Maj 20, 2016, 19:49:54 POSLE PODNE
@Levu ne vidim u cemu je problem s tobom? I na zabranjeno sta god objavim ti mi se moras uplitati i uvek se buniti, jel se ja mjesam u tvoje teme? Ako se tdovi ne koriste vise sto ne bih? Pozdrav.
Pusti ga ba on je obicni retard koji samo zna prozivat druge a ne gleda sebe  ;)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: [SA] ° Alford poslato Maj 20, 2016, 19:49:54 POSLE PODNE
Nije problem, to je realnost.
Koji retard moze da koristi TDove drugog servera ? Svako ce uraditi sebi unikatne TDove, a to je i najveci problem, uraditi unikatne TDove.
Koja je poenta kopirati TDove ? To moze da uradi svaki debil koji ima imalo iskustva sa TD editorima.
Ja mogu napisati sjajno, a misliti nesto drugo i koja je poenta onda u tome sto sam napisao kad tako ne mislim ?

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Pa koji je onda problem? Ja sam objavio da nekom posluzi, mogu uzeti brzinomer, ili nesto sta god, posluzice nekom, ja se u tvoje teme mesao nikad nisam, za sve ima vremena uradit cu i unikatne spremam se dugo da objavim jedne lepe textdrawove, ali ne vidim sto se tolko bunis u svakoj je***** temi koju postavim isto i na onom drugom samp forumu :) Meni nije problem uraditi textdrawove unikatne, dobro, vec nocas cu ih objaviti, vidim po tvojim postovima da mislis da sam nesposoban napravit, ali u redu, vidit cemo nocas, do tada pozdrav i sve ti najbolje zelim ;)
Poslednja Izmena: Maj 20, 2016, 20:00:00 POSLE PODNE od [SA] ° Alford
BALKAN ELITE - MAPPER

Citat: [SA] ° Alford poslato Maj 20, 2016, 19:57:00 POSLE PODNE
Pa koji je onda problem? Ja sam objavio da nekom posluzi, mogu uzeti brzinomer, ili nesto sta god, posluzice nekom, ja se u tvoje teme mesao nikad nisam, za sve ima vremena uradit cu i unikatne spremam se dugo da objavim jedne lepe textdrawove, ali ne vidim sto se tolko bunis u svakoj je***** temi koju postavim isto i na onom drugom samp forumu :)
To nije bunjenje i mesanje u teme... To je ovde postavljeno da bi se iznelo misljenje i komentarisalo, a to i radim. Svakom je dozvoljeno da komentarise moje objave... Samo sto ja uvek objavim nesto korisno i inovativno, unikatno ili odlicno odradjeno.

Niko ti ne brani, ali koju god ali koju god temu da sam objavio na oba samp foruma negativno komentarises? Cemu to? Pa i za ovo treba vremena, ne vidim razloga u svaku temu iznositi negativno misljenje? Ja unikatne textdrawove mogu odraditi, i dosta toga mogu odraditi fino da izgleda sto cu sada i uciniti u inat vama koji stalno vako komentarisete, ugodan ostatak dana ti zelim  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* i   :-*.
BALKAN ELITE - MAPPER

Bas sam pogledao sve tvoje poruke na forumu i ovo je jedina tema koju sam komentarisao.
Ja komentarisem da bi video gresku. To vreme sto si utrosio na pravljenje svih onih kopija TDova si prakticno bacio u vodu. Pa odradi, to je i poenta.
A ako bilo sta radis u inat nekome onda bolje nemoj nikad nista ni uraditi...

Jao sto mi je drago kad mi vako uzastopno kometarises temu i trosis vreme na mene drago mi je :) Imao sam jedan acc na kojem sam zaboravio sifru, na tom accu si mi sve komentarisao, ali nije ni bitno, jest' mi drago kad neko trosi vreme na mene, evo pusa  :-*.
BALKAN ELITE - MAPPER

Citat: [SA] ° Alford poslato Maj 20, 2016, 20:09:26 POSLE PODNE
Jao sto mi je drago kad mi vako uzastopno kometarises temu i trosis vreme na mene drago mi je :) Imao sam jedan acc na kojem sam zaboravio sifru, na tom accu si mi sve komentarisao, ali nije ni bitno, jest' mi drago kad neko trosi vreme na mene, evo pusa  :-*.
Drago mi je da ljude jako doticu moji komentari, nema puse nisam derpe kao neki.
Adio

Ipak te volim, cao  :-*
BALKAN ELITE - MAPPER

Stvarno dobro odraÄ'eno.
Svaka čast !