Elite Team Community

Započeo ПeÑ’a., Maj 05, 2016, 21:05:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Elite Team community

* O nama *

Sama Elite Team ideja nastala je joÅ¡ 2009 godine sa CS 1.6 serverom, server je otvoren 2010 godine i do danas server radi. Početkom 2016 godine doÅ¡li smo na ideju da se probijemo u SA:MP svetu s' obzirom da je Djape(ja) vodio jaku SA:MP zajednicu i ima i viÅ¡e nego iskustva u tome. Pored mnogobrojnih problema sa skripterom koji je uzeo pare, radio skriptu i kasnije se prodao vlasniku zajednice koju je Djape vodio za sitne pare i time prevario Elite Team, preko zbugane skripte koja je bila na serveru, doÅ¡li smo do ovoga Å¡to je danas Elite Team, a Å¡to mnoge zajednice nemaju ni nakon godinu dana. Elite Team RPG DM je otvoren 01.05.2016 i trenutno ima oko 60 igrača na serveru konstantno preko dana. Na skripti joÅ¡ uvek nije puno sreÄ'eno niÅ¡ta, ali konstantno se radi i ulaže se preveliki napor. Skripta je joÅ¡ uvek u verziji 1.0, iako se ovih dana radilo neverovatno mnogo, nismo želeli na takve stvari menjati verziju. DoÄ'ite i zajedno sa nama čekajte 2.0 verziju gde ćete zaista ostati bez reči. Sam Staff team su ljudi koji imaju preko 20 godina (ja lično 21) i trudimo se da radimo Å¡to profesionalnije.

* Staff

Administratori [vlasnici]: Djape & Pablo
Skripta & Mapa: Cadilab (Shoorty), Sale i ostali mapping staff
Design art: Matke i ostali momci
Marketing team: Staff iz marketinga i svi momci koji prate zajednicu duži vremenski period

* Informacije

Portal link: www.elite-team.info
Forum link: www.eliteteam-samp.com
IP servera: 164.132.229.172:7777

* O gamemodu i samom serveru *

Želim naglasiti da ideja o gamemodu joÅ¡ uvek nije razraÄ'ena do kraja i da ne osuÄ'ujete po trenutnom izgledu i samom gamemodu. Ukoliko ste igrali na dosadaÅ¡njim RPG/DM serverima znate i da tu nema puno zabave, odnosno, da je mod monoton i da nema puno zabave, ovo je drugacija zajednica, drugaciji server. Od organizacija na serveru imate Bande (Ballas, Groove), Mafije (La Cosa Nostra, Yakuza), Police Department, Secret Service, Hitmani i predsednik. Bande i mafije idu na dokove kako bi preuzeli poÅ¡iljku ilegalnih materijala, pored dokova na serveru postoje teritorije na kojima bande diluju drogu, te se meÄ'usobno bore za te teritorije. Mafije poseduju rekete na svim biznisima u gradu, meÄ'usobno se bore za prevlast i na taj način zaraÄ'uju. Predsednik (joÅ¡ uvek nije aktivan) ima ulogu kontrolisanja ekonomije u Los Santosu i joÅ¡ puno uloga koje ćete videti, Secret service je njegova lična zaÅ¡tita od Hitmana i ostatka graÄ'ana Los Santosa. Predsedniku ne odgovara da Mafije i bande same zaraÄ'uju u Los Santosu te se on tu upliće i stvara razne probleme.

Puno stvari joÅ¡ uvek nije zavrÅ¡eno i odraÄ'eno, ali radimo punom parom i možete u skorijem vremenu očekivati i puno toga novog, osim opisanog. Na serveru trenutno postoje nekolicina skriptanih evenata, poslova, ali sve se to joÅ¡ uvek radi i tek je u fazi izrade.

* Dalji tok izrade *

U narednom periodu možete očekivati launcher kojim ćete se spajati na server te anticheat na istom kako bi smanjili broj čitera na minimum. TakoÄ'e, svakodnevnim radom otklanjamo greÅ¡ke u skripti i na samom serveru te dodajemo puno novih i zanimljivih stvari. U nekom budućem vremenu se treba očekivati potpuno stabilan mod sa svim gore opisanim, kada ćemo zapravo krenuti sa razradom i izradom neke od puno ideja koje staff i igrači imaju, a neke od tih su vojska, racers organizacije, raznolik i komplikovan event sistem, quest i mission sistem i puuuno puno toga novog.

Nisam puno opisivao slikovito gamemod i server, ali tu smo da proverite i kvalitet i moje reči da će se na modu raditi svakodnevno dok god ga ne budemo doveli do savršenstva. Pridružite nam se i zajedno sa svima nama igrajte na budućem primeru RPG / DM servera na Balkanu i šire.

Elite Team administracija
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

Fino si to sastavio Djape :)

Jos kasnije par slicica dodati pa da bude top :*

Citat: Shoorty poslato Maj 05, 2016, 22:06:07 POSLE PODNE
Fino si to sastavio Djape :)

Jos kasnije par slicica dodati pa da bude top :*

Bice slicica, naravno, jos kad se razradi do kraja onako kako se planira, bice zajebano po ostale rpg / dm servere posebno xD
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

sličice još neke :D gl :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: ophion poslato Maj 05, 2016, 22:13:33 POSLE PODNE
sličice još neke :D gl :D

Udji i sam vidi sta je i kako :P

udjem kasnije :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: ophion poslato Maj 05, 2016, 22:33:14 POSLE PODNE
udjem kasnije :D

Pa najjednostavnije je tako, po slikama ti se mozda ne svidi - ne mozes sve videti, kad udjes druga prica, s' tim da jos nista od planiranog nije skroz gotovo, tek se radi na svemu i tek tu ima posla :)

Citat: ❤ ♛ ᴍᴜᴍᴀ ♛ ❤ poslato Maj 06, 2016, 14:03:45 POSLE PODNE
Nije lose, mozda i ja posjetim. :)

slobodno, bice jos bolje, samo treba vremena :)

Kazete bice misije? ???
Niste se cak ni potrudili da stavite imena ljudi koji stoje iza te ideje

Od skoro se na server ulazi preko launchera koji je jos uvek u izradi. Uskoro update 1.2 i prelazak na 'obavezan' launcher odnosno vise necete moci ulaziti na server bez launchera radi anticheat sistema. Ocekuje vas puno stvari u narednom periodu i ako vec niste, vreme je da se pridruzite zajednici koja ide polako, ali sigurno, ka vrhu :)