[REÅ ENO] Bug u Texture Studio

Započeo Jason_Statham, April 13, 2016, 07:30:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovo mi se juce pojavilo, udjem u Texture Studio, idm /flymode i ovako zabaguje, reinstall sam Texture Studio i opet isto.

http://i.imgur.com/Yf86iGf.png

Zna li neko resenje?
Poslednja Izmena: Maj 31, 2016, 17:05:51 POSLE PODNE od Bryant.

Mislim da moras da reinstaliras ceo gta, ali prvo obrisi folder "GTA San Andreas User Files" koji se nalazi u "Documents" pa ako to ne radi, onda reinstal gta.
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Imam jos jedan problem. Uradio texture u TX i save i kada iden load, nema mi mape, samo prazno mesto.

Citat: VuKaN poslato April 13, 2016, 13:22:04 POSLE PODNE
Mislim da moras da reinstaliras ceo gta, ali prvo obrisi folder "GTA San Andreas User Files" koji se nalazi u "Documents" pa ako to ne radi, onda reinstal gta.
Reinstall GTA i obrisao user files i opet nista, opet zabaguje..

Citat: Kobra poslato April 13, 2016, 17:07:08 POSLE PODNE
Imam jos jedan problem. Uradio texture u TX i save i kada iden load, nema mi mape, samo prazno mesto.

Nema potrebe da ides na save, ako si zavrsio sa texturama kucas export map, a mapa ti se sama čuva kada je exportujes (bar je to kod mene slučaj) i možeÅ¡ kasnije da je loadujeÅ¡ i doraÄ'ujeÅ¡.

Što se tiče ovog gore problema, moguće je da imaš neki mod u gta koji ti stvara taj problem, ne verujem da je do texture studia, ako si ga već lepo ubacio jer bez problema radi ostalima.
Poslednja Izmena: April 14, 2016, 06:33:14 PRE PODNE od WeWeF
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

Ili mod ili ti je nesto do kompa

================================================
Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

Citat: WeWeF poslato April 14, 2016, 06:31:23 PRE PODNE
Citat: Kobra poslato April 13, 2016, 17:07:08 POSLE PODNE

Nema potrebe da ides na save, ako si zavrsio sa texturama kucas export map, a mapa ti se sama čuva kada je exportujes (bar je to kod mene slučaj) i možeÅ¡ kasnije da je loadujeÅ¡ i doraÄ'ujeÅ¡.

Što se tiče ovog gore problema, moguće je da imaš neki mod u gta koji ti stvara taj problem, ne verujem da je do texture studia, ako si ga već lepo ubacio jer bez problema radi ostalima.
FLY sam sredio, isao sam /exportmap i kada idem /load i /import nema mi mape, a ako prebacim npr. tu sacuvanu mapu u folder import map i ucitam je, nema objekata, nece mi ucitati texture.

I kada exportujem mapu, na koliko da stavim draw distance, ja samo idem enter i ono samo podesi na 300. Na koliko bi trebalo da se stavi ?

Pa 500 ili 600 stavi.
x3M-Gaming USKORO!

Citat: VuKaN poslato April 14, 2016, 13:31:19 POSLE PODNE
Pa 500 ili 600 stavi.
A kakva je razlika ako stavim 300 a kakva kada stavim 500.

DrawDistanc = Daljina sa koje se vidi objekat. Da li je jasnije sada?
x3M-Gaming USKORO!

Citat: VuKaN poslato April 14, 2016, 15:23:07 POSLE PODNE
DrawDistanc = Daljina sa koje se vidi objekat. Da li je jasnije sada?
A kada sacuvam mapu na kojoj sam uradio texture, kako je posle nmg load, nema je uopste kada idem /loadmap ili /importmap.

Oko toga vec ne znam, procackaj google :)
x3M-Gaming USKORO!