[Map] Banka od nule!

Započeo Savana, April 05, 2016, 19:27:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz evo mene opet :D

Da vam predstavim Banku od 0. Znaci zasto od 0. Zato sto vise njih samo texturira orginal banku,ali ja sam komplet sve maknuo..  Rupa sta je bila,jako sam se namucio da ju zakrpam..

Vrjeme rada 2 dana.. Radi krpanja rupe,koja je bila jako komplicirana..
Odmah ima i stanovi pokraj... Sta se tice kodova kodove nedam,jer je ovo sve radjeno za nekog.. Ali tko zeli nesta takvo moze me PMat..
Ulozeno je puno truda.. Mapam sam..
Ideju za zgradu nisam neku imao.

Sta se tice ovih vrata tako je ispalo drugacije,a ista textura :P Lako se popravi..

Malo ima nepreciznosti oko zatvaranja rupe radi toga sto je to toliki brjeg pa ravnina pa kosina,da se to nemoze ljepo rjesiti :)

Ocjena..

Evo slika kada sam krenuo u rad :)

Poslednja Izmena: April 10, 2016, 11:38:47 PRE PODNE od Scripter Braun
CroHerze Skripter

Banka ti je kao kaznenopopravni dom... Putrudi se vise
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

EE decko moj,izradi ti od nule pa da vidim,lako se druge texture stave....
CroHerze Skripter

Citat: NYX poslato April 05, 2016, 19:32:02 POSLE PODNE
Realno.... xD

Moze ovo mnogo bolje da se uradi, sredi malo okolinu, takodje vazi i za zgrade.
No, sve u svemu 5/10.

Lose ne stoji mi ova zgrada i stanovi..
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Cini se meni da vi neznate cjeniti trud... radjen 2 dana, aj uradite vi pa postajte tu.. LOCK
CroHerze Skripter

Za pocetak, nema razloga za tako drskim ponasanjem. Ovde smo da uputimo sta i kako treba raditi, sta menjati jer su mnogi, pa i ja, mnogo vise u svemu ovome od tebe. Niko nema u planu da tvoj trud nipodastava, a licno tebe ponizava, ni tebe, a ni ostale clanove foruma koji svoje mape predstavljaju ovde :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Savana poslato April 05, 2016, 20:21:17 POSLE PODNE
Cini se meni da vi neznate cjeniti trud... radjen 2 dana, aj uradite vi pa postajte tu.. LOCK
Po ovome mogu samo da zakljucim da si neko dete od 10 god.
Zasto bi tebe neko ponizavao ako si pocetkin ja ne poznajem ni jednog mapera koji je na pocetku radio odlicne mape.
Iskustvo se stice vremenom samo tako nastavi i za 2-3 meseca ces biti medju boljim maperima, samo se ponasaj prikladno i bice sve dobro :D
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Slazem se sa prethodnim komentarima,uz dosta truda i rada i mapanje bude jednostavno  ;)

Citat: Savana poslato April 05, 2016, 20:21:17 POSLE PODNE
Upravo kao što si i sam rekao, ČINI ti se da mi ne znamo ceniti trud i rad nekog člana ovog foruma.
Jednostavno moraš ostati suzdržan kad ti neko napiše kritiku, prihvatiti je, ispraviti to što te je neko iskritikovao, i polako napredovati.
Ne može se sve preko noći, nastavi da mapaÅ¡, pa doÄ'i za mesec dana da pogledaÅ¡ slike ove mape koju si sad objavio, pa ćeÅ¡ i sam shvatiti sve Å¡to su ti oni gore rekli.

Citat: NYX poslato April 05, 2016, 19:32:02 POSLE PODNE

Zasto smece i konteneri ? Nije to otpad...

Ne znam zasto si razocaran drugim misljenjima, mapa je ne uredna i objekti ti se ne poklapaju kao sto se vidi na slici 5. Mnogo mapa se radi od nule i mnogo vremena treba da se odradi dobra mapa, a ne izbrises sve i nabacis neke nepotrebne objekte i mislis da je to dobro.
Od mene imas 2/10.
Ps: Probaj pre nego sto mapas da smislis ideju u glavi kako sve to treba da izgleda da bi bilo dobro.

Kakva je ovo banka smeca okolo nema parking, cvijece neko sto prilici za neku ozbiljnu zgradu kao sto je banka,opstina,biro... ti izmapao kao da si istresao objekte iz vrece ima svega  i svaceg . Tebi je krivo sto si radio mapu dugo , a niko ne cijeni pa nije bitno koliko si radio mapu nego kako izgleda , mogao si je radit 3godine ako je ruzna dzaba sve ;)

Nesto unikatno to je sigurno :p
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Veoma lose al bit ce bolje drugi put radi malo modernije moja preporuka :)

DEDIC MAPPING 2K18