- World Of Warcraft (WoW) -

Započeo SlavicBeast, April 03, 2016, 21:04:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema u kojoj mozete pisati sve sto je vezano za ovu popularnu igricu. Gde igrate? Horda ili Alijansa? Ukoliko se neki accounti prodaju, postoji poseban podforum!
Poslednja Izmena: Oktobar 12, 2019, 14:55:20 POSLE PODNE od Shomyy
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Hmm, dobra igrica, ja igram na retail sada, aliance, ako neko ima jos da placa wow i igra na retail mozemo zajedno ponekad :)

My Bike KTM 450 SXF 2008

Igro sam ja na wow 3.3.5a srwu lich king server remorse svih 11champa od 255lvl imo remorsefull opremu bio jaci cak i od donatora koji doniraju preko 100$ a ja postigo za dzabe najjacu opremu..

Citat: Pikac poslato April 05, 2016, 10:59:36 PRE PODNE
Igro sam ja na wow 3.3.5a srwu lich king server remorse svih 11champa od 255lvl imo remorsefull opremu bio jaci cak i od donatora koji doniraju preko 100$ a ja postigo za dzabe najjacu opremu..

Zato znaš samo za vještačku svjetlost, sunca nisi vidio...

Citat: pixelzn poslato April 05, 2016, 11:04:22 PRE PODNE
Citat: Pikac poslato April 05, 2016, 10:59:36 PRE PODNE

Zato znaš samo za vještačku svjetlost, sunca nisi vidio...
Cuj cuj nemas ti pojma.. Igrao sam na dan 2-3h wow ne znas kako se dobija build i leveli tako da ne pametuj mnogo ne budi pametan kad vec nisi.

Citat: Pikac poslato April 05, 2016, 11:08:32 PRE PODNE
Cuj cuj nemas ti pojma.. Igrao sam na dan 2-3h wow ne znas kako se dobija build i leveli tako da ne pametuj mnogo ne budi pametan kad vec nisi.

Jesi ti debil ili šta? Treniraš možda? Jel vidiš ti ovdje zezu kakvu?

Citat: pixelzn poslato April 05, 2016, 11:10:45 PRE PODNE
Citat: Pikac poslato April 05, 2016, 11:08:32 PRE PODNE

Jesi ti debil ili šta? Treniraš možda? Jel vidiš ti ovdje zezu kakvu?
Vazi vazi.

Polako momci, bez svaÄ'anja, ipak je ovo forum za druženje, zabavu...

Igrao na starom Moltenu, a pre 5 godina WOTLK na Eternalu, good old times

Ukoliko neko igra WoW na Warmaneu, ili bi zeleo da ga igra, neka me kontaktira pa da se malo organizujemo :)

Citat: Aussie poslato Septembar 04, 2016, 13:36:19 POSLE PODNE
Ukoliko neko igra WoW na Warmaneu, ili bi zeleo da ga igra, neka me kontaktira pa da se malo organizujemo :)

Na kojem realmu igras? Mene opet nesto vuce da pocnem igrati. :D

Citat: Lenonâ,,¢ poslato Septembar 10, 2016, 17:40:12 POSLE PODNE
Na kojem realmu igras? Mene opet nesto vuce da pocnem igrati. :D

Sheet, ja ovaj post nisam ni video  :o

Warmane, Horde - Orc Elemental Shaman ilvl 527, Troll Feral Druid 76 level (ne igram trenutno njega), Alliance - Dwarf BM Hunter u fazi levelovanja, uskoro 90.

Razmisljam se da predjem malo na WoD, ali sam u potrazi za dobrim serverom. Guglao sam i nasao WoW Circle. Iako ima dosta igraca, ipak se radi o ruskom serveru pa nisam nesto impresioniran, jos je i cirilica dostupna.

EDIT: Frostwolf je u pitanju, MoP
Poslednja Izmena: Septembar 22, 2016, 01:01:15 PRE PODNE od Aussie

Nikako ne bih mogao da se vracam na nesto staro i prevazidjeno (barem za mene). MoP je takodje nesto sto imam u planu da batalim, ali o tom potom, prvo nabaviti bolji komp pa gledati da se predje na WoD  8)

Samo retail bajo moj

elem na warmane imam bis pala priest i bis hunt. Nelicaa/Kraft/Psi pa upadnite kad budete hteli

a retail http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Nelicaa/advanced Outland