Pomoc - Tutorial

Započeo SARMA, Jul 16, 2010, 12:18:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Moze li mi neko pomoci kako da napravim tutorial(onaj sta dode poslje registracije)? Znaci kad se igrac registrira da mu postavi par pitanja i onda ide tutorial...Nije za GodFather vec za mod od 0.
Ja sam napravio Login/Register i sad mi treba taj tutorial...Ako neko zna molim ga da mi kaze....

gledaj kako iede na gf modu pa po tome radi ...
pokusaj !
i ja radim svoj gm od nule :D i sada cu napraviti TuTorial kao.. xD ;) :D

Kad radim po gf-u, sve stavim....I nema errora ni warninga...Udem u igru i regam se i nista...Al kad upisem musko onda krene dalje ona registracija...Al kad dode do kraja onoga sta me ispitivalo onda nece da ide tutorial...A u scripti ima sve da stavi sa 0 na 1 i dole ako je na 1 da ide dalju...Al nece...Pa ako ima nekakav tutorial kako to napravit neka mi dadne...

Pogledaj koji ti je zadnji
if(RegistrationStep[playerid] > ?) ?=broj
i ispred toga tuta stavi if(RegistrationStep[playerid] > 5) ako ti je zadnji broj koji si nasao 4

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Ok to...Al meni nece pokrene pitanja sve dok ja sam nenapisem musko ili zensko...Nece da samo krene nakon sta ja upisem /register password(onda ga automatski logira)...

EDIT: Evo ovde mozete pogledat scriptu: http://pastebin.com/GEzfq7UB
Poslednja Izmena: Jul 16, 2010, 15:00:18 POSLE PODNE od [SB]ƧΛЯMΛ