GeForce RolePlay - Otvorenje foruma - 01.04.2016

Započeo MEDO, Mart 25, 2016, 17:15:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim članovima Balkan SA:MP zajednice.

Želimo vas obavijestiti da se 01.04.2016 godine otvara forum Vama već poznate zajednice GeForce.Ukoliko ste imali neke loše trenutke na GeForce zajednici došlo je vrijeme da ih zaboravite.Server i sama zajednica je dobila novo vodstvo koje će vam osigurati dobru igru i još bolju zabavu.Otvaranja servera još nije blizu, niti vam mogu reći točan datum.No ne brinite se obavijestit ćemo Vas na vrijeme :)

Vidimo se 01.04.2016 godine u što većem broju.
Forum: www.geforce-samp.com

Lijep pozdrav, GeForce Online Gaming Comunity Staff Team
Poslednja Izmena: Mart 25, 2016, 17:18:24 POSLE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Samo se pitam, kako vam nije dojadilo? Zajednica koja je službeno zatvorena davnih dana, a vi prodajete ovakve budalaste priče? Tvoj potpis mi je jasan, i jasno mi je po toj reklami kako će se isti "vratiti". Ne glupirajte se, kaljate već ukaljano ime na koje se posrao pinkman koji je i prodao istu - pri tome što je Gloomy postavio X statusa oko toga da se skupi novac za ovu domenu, a mogao ju je bez ikakvih problema dat.
SA-MP uvijek isti, pokuÅ¡aji da se ostvari neÅ¡to na tuÄ'em imenu, smijeÅ¡no!

Citat: Gros11 poslato Mart 25, 2016, 17:47:34 POSLE PODNE
Samo se pitam, kako vam nije dojadilo? Zajednica koja je službeno zatvorena davnih dana, a vi prodajete ovakve budalaste priče? Tvoj potpis mi je jasan, i jasno mi je po toj reklami kako će se isti "vratiti". Ne glupirajte se, kaljate već ukaljano ime na koje se posrao pinkman koji je i prodao istu - pri tome što je Gloomy postavio X statusa oko toga da se skupi novac za ovu domenu, a mogao ju je bez ikakvih problema dat.
SA-MP uvijek isti, pokuÅ¡aji da se ostvari neÅ¡to na tuÄ'em imenu, smijeÅ¡no!

NiÅ¡ta je ne pokuÅ¡avam ostvarit s tuÄ'im imenom.Zanima me Å¡ta misliÅ¡ pod tim budalaste priče.Ja bih te molio, ako imas kakvih problema da se meni obratis na PM!

Tebi kolega želim sve najbolje i pridruži nam se 01.04.2016 godine.
Poslednja Izmena: Mart 25, 2016, 17:59:19 POSLE PODNE od MEDO

Citat: MEDO poslato Mart 25, 2016, 17:55:34 POSLE PODNE
NiÅ¡ta je ne pokuÅ¡avam ostvarit s tuÄ'im imenom.ZaÅ¡to sam naglasio lijepo da je zajednica dobila nove voditelje.
Kao Å¡to je on imao, imaÅ¡ ju i ti - dakle nemaÅ¡. MeÄ'utim, nije to firma pa da se ime zabranjuje. Ali prodajete maglu. ;)

BUMPPPPPPPPPPPP JOS 10 MINUTA

Forum je otvoren. Dobrodošli ste svi naravno, ukoliko imate pitanja za GeForce možete nam se obratit putem FB-a ili putem PMa

FB stranica: https://www.facebook.com/GeForceOnlineGamingCommunity/

Srecno. :)
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Citat: slipnkit poslato April 11, 2016, 20:35:30 POSLE PODNE
Forum ne radi.

Danas oko 3h je bio downtime od 3 minute.Šta ti tačno izbacuje kad se probaš spojit na forum?

Citat: MEDO poslato April 11, 2016, 20:48:49 POSLE PODNE
Citat: slipnkit poslato April 11, 2016, 20:35:30 POSLE PODNE
Forum ne radi.

Danas oko 3h je bio downtime od 3 minute.Šta ti tačno izbacuje kad se probaš spojit na forum?
DNS problem, gresku 1001.

Pristupite forumu preko ovog linka i neće bit problema, dok ne riješim taj problem!

http://geforce-samp.com/index.php