[Savet] Koji mod?

Započeo Tosic ツ, Mart 24, 2016, 16:22:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Zanima me vase misljene o modu
Detaljan opis savjeta: Pa sada hocu da editujem neki mod i da ostanem na njemu da ga radim duze vreme. Da ima zcmd procesor komandi. E sad mislio sam SM ATH ali nzm..
Komentar: Da vas cujem.. UP nebih hteo jer je svima dosadio

UP
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

UP Je vec previse radjen i sve je na istu foru :) Ja bih ti preporucio California GameMode

ATH po meni

================================================
Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

Sve zavisi sta hoces... Ako hoces potpun mod pa da menjas sisteme, dodajes itd xBER ili SM, a ako oces neki sa osnovama pa da radis sisteme od 0 dok ne zavrsis mod uzmes tako neki

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: Levu poslato Mart 25, 2016, 21:06:16 POSLE PODNE
Sve zavisi sta hoces... Ako hoces potpun mod pa da menjas sisteme, dodajes itd xBER ili SM, a ako oces neki sa osnovama pa da radis sisteme od 0 dok ne zavrsis mod uzmes tako neki
Hocu sto vise da naucim a nzm ocu to postici editom ili od 0?

Slozio bih se sa Levu-om. Ali ako imas dovoljno znanja mozes da krenes od 0, koliko vidim napisao si da hoces sto vise da naucis, za to je najbolje da krenes sa editovanjem odredjenih GM-ova koji nisu previse kompikovani za razumevanje. Samim tim sto editujes nesto, bolje ces i lakse razumeti kako "funkcionise" PAWN, i same funkcije u PAWN-u. Pa postepeno dodajes neke svoje stvari na vec postojece sisteme....

Citat: Deci poslato Mart 25, 2016, 21:19:18 POSLE PODNE
Slozio bih se sa Levu-om. Ali ako imas dovoljno znanja mozes da krenes od 0, koliko vidim napisao si da hoces sto vise da naucis, za to je najbolje da krenes sa editovanjem odredjenih GM-ova koji nisu previse kompikovani za razumevanje. Samim tim sto editujes nesto, bolje ces i lakse razumeti kako "funkcionise" PAWN, i same funkcije u PAWN-u. Pa postepeno dodajes neke svoje stvari na vec postojece sisteme....
Problem je koji mod. 😊

Ako ne planiras da otvaras server uzmi UP jer je jako lepo pisan kod, ali ima jako puno bugova i ne bih ga uzeo za neki server...

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Licna preporuka je UP,veoma brzo ukapiras kako i sta funkcionise.
Prednosti su mu to sto je npr. 90% na srpskom tako da mozes da nadjes sve sto ti treba,dok npr u nekim starijim modovima sve je na stranom jeziku pa je i teze naci neke stvari.

Jeste da svi koriste UP mod ali ako imas ideju ti mozes skroz da ga preokrenes i da se skoro ne primeti da je UP mod ;)

Sve zavisi brate sto se obazires na ove novije modove ja sam ucio na starom BM modu..