Simple Trucker System v1 - By Zekiloni

Započeo Zekiloni, Mart 17, 2016, 20:31:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime FilterSkripte/Include File-a: Trucker System
Vreme izrade: 2h
Slike/Video: https://www.youtube.com/watch?v=v4vdsegSglE
Edit/0: 0
Download Link: Na 30 lajkova na videu :)
Credits: To me..
Sistem sam uradio vrlo brzo i iz dosade. Ima sve provere, sada ko preuzme samo treba prilagoditi svome modu i piciti :) Download link dajem kada bude imalo 30 lajkova na videu. Uskoro v2, koji je radjen kao ETS (igrica).

Lijepo odradjeno,ali moras postaviti kodove,a ne traziti lajkove i slicne stvari.. i procitaj pravila.. :)

Citat: ❤ ♛ ᴍᴜᴍᴀ ♛ ❤ poslato Mart 17, 2016, 20:39:29 POSLE PODNE
Lijepo odradjeno,ali moras postaviti kodove,a ne traziti lajkove i slicne stvari.. i procitaj pravila.. :)

hvala, izvini, to je samo privremenoo, objavicu uskoro :)

Lepo je ovo, v2 ce sigurno biti jos bolji ocekujem nesto dobro :D
Posalji mi na pm ovo za grafiku sta je vec ENB...
Mozemo li stici do 300 lajka ? Izrada Logo/Cover/Banner-Nije nista za dzabe !!! Tako da nemojte da se javljate ako hocete da vam uradim free, lajkujte sve slike na stranici, dajte ocenu, lajkujte pre svega stranicu, komentarisite itd :) Pozdrav !!!

https://www.facebook.com/Acko-Design-1086620358089651/

Mozda bi bilo bolje da prvo ide da pokupi robu pa tek onda da ide da istovara i onda da se vraca u bazu. A ne da na komandu /startjob pokrene posao, zakaci prikolicu i odmah da ide da istovari robu...
Ali solidno odradjeno, lepo u svakom slucaju. :)

Imas rok do sutra da postavis kodove ili ide LOCK!

Haha
Vrijeme Rada : 2h
A u Opis : Sistem sam vrlo brzo uradio bez dosade

Da kao sto @Deci kaze ovako on bi mogao otici bez prikolice :D
9

Bolje da si napravio da igrac moze razne prikolice zakaciti a ne odredjene, recimo ako zakaci prikolicu pjeska da pjesak nosi na neka gradjevinska mjesta.
A ako zakaci prikolicu nafte da naftu raznosi po pumpama..

Citat: K ROSE poslato Mart 18, 2016, 15:33:16 POSLE PODNE
Bolje da si napravio da igrac moze razne prikolice zakaciti a ne odredjene, recimo ako zakaci prikolicu pjeska da pjesak nosi na neka gradjevinska mjesta.
A ako zakaci prikolicu nafte da naftu raznosi po pumpama..

ovo je prost sistem, a ono sto dolazi u v2 ce vas oduseviti :)

TEMA STARIJA OD 10DANA

LOCK Ako vas zanima nesto oko FS pitajte autora :) U slucaju da autor zeli izvrsiti promenuo neka me kontaktira