Pitanje

Započeo Limdzaâ„¢, Mart 16, 2016, 04:30:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li ce biti jos samp apdejtova ili 0.3.7 je zadnji apdejt posto sam cuo nesto da je zadnji apdejt 0.3.7 ovaj.

================================================
Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

Cim se nesto ne radi duzi vremenski period, odmah se pojavljuju kidovi koji ce biti odmah prvi da komentarisu "SA:MP IS DEAD OMG" i ostale slicne gluposti.
Cinjenica je da je GTA: San Andreas igrica izasla pre 10-11 godina a samim tim i SA:MP je star jedno 8-9 mozda cak i 10 godina, pa Kalcor posto sam radi na projektu uz pomoc koju mu pruza spookieman(to je sto se tice kodiranja, do skora je bio tu i Y_Less)mozda ne moze sve da postigne posto se bavi i drugim stvarima. Tacno je da izmedju jednog update-a prodje jedna cela godina ali budu ubacene lepe stvari, pa pogledajte samo ovu 0.3.7 verziju, i pogledajte koliko samo objekata ima(to je opet zahvaljujuci zajednici GamerX i njegovom vlasniku Matite-u koji je radio na objektima).
Jednostavno budimo zadovoljni sa ovim sto imamo, a vremenom ce izlaziti update-i od strane SA:MP Team-a. Dosta ljudi ima na oficijalnom SA:MP forumu koji nisu zadovoljni trenutni progresom kako se i kolikom brzinom odvijaju update-i, ali jednostavno treba biti strpljiv i koristiti ono sto imamo.
Moj zakljucak je da ce SA:MP jos potrajati jer ima dosta servera koji koriste hosted tab koji kosta 15$, tako da Kalcor ima lepu racunicu.

Citat: Deci poslato Mart 16, 2016, 10:52:09 PRE PODNE
Cim se nesto ne radi duzi vremenski period, odmah se pojavljuju kidovi koji ce biti odmah prvi da komentarisu "SA:MP IS DEAD OMG" i ostale slicne gluposti.
Cinjenica je da je GTA: San Andreas igrica izasla pre 10-11 godina a samim tim i SA:MP je star jedno 8-9 mozda cak i 10 godina, pa Kalcor posto sam radi na projektu uz pomoc koju mu pruza spookieman(to je sto se tice kodiranja, do skora je bio tu i Y_Less)mozda ne moze sve da postigne posto se bavi i drugim stvarima. Tacno je da izmedju jednog update-a prodje jedna cela godina ali budu ubacene lepe stvari, pa pogledajte samo ovu 0.3.7 verziju, i pogledajte koliko samo objekata ima(to je opet zahvaljujuci zajednici GamerX i njegovom vlasniku Matite-u koji je radio na objektima).
Jednostavno budimo zadovoljni sa ovim sto imamo, a vremenom ce izlaziti update-i od strane SA:MP Team-a. Dosta ljudi ima na oficijalnom SA:MP forumu koji nisu zadovoljni trenutni progresom kako se i kolikom brzinom odvijaju update-i, ali jednostavno treba biti strpljiv i koristiti ono sto imamo.
Moj zakljucak je da ce SA:MP jos potrajati jer ima dosta servera koji koriste hosted tab koji kosta 15$, tako da Kalcor ima lepu racunicu.

Slazem se. Ima previse servera koji imaju solidan, ako ne i odlican broj igraca. Samo ruski serveri kako drmaju, a i ovi nasi trenutno, za ovo balkansko podrucje su i vise nego dobri, mada moze to mnogo bolje s obzirom koliko se danas otvaraju serveri.
Suma sumarum, verovatno da ce biti necega u skorijoj buducnosti.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Pitam cisto onako posto sam cuo nesto i bilo bi glupo da samp propadne, da sve ovo ode u propast

Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

Dobio si odgovor, LOCK