[Pomoc] Vraca Acc ponovo na tut!

Započeo SelfControle, Mart 07, 2016, 20:03:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: • Problem je u tome sto ne mogu naci gde mogu promeniti broj karaktera (slova) u imenu. Na ovom gamemodu je max 12 karaktera. Kako to promeniti ?
Skripta koju koristim: GTA RP
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): Ne treba
Poslednja Izmena: April 06, 2016, 17:17:22 POSLE PODNE od Harryâ„¢

nisam neki strucnjak ne razumjem se bas ali pokusaj da nadjes sta ti pise kad ukucas vise od 12 ..npr

poruka kad ukucas vise od 12 ..i iznad toga ili u toj liniji bi trebalo da bude definisano npr karakter > 12 to sta ti pise dje sam napisao karakter to kopiraj i trazi negdje mora biti definisano ili pokusaj staviti veci broj..

Citat: ediss_manga poslato Mart 07, 2016, 20:24:15 POSLE PODNE
nisam neki strucnjak ne razumjem se bas ali pokusaj da nadjes sta ti pise kad ukucas vise od 12 ..npr

poruka kad ukucas vise od 12 ..i iznad toga ili u toj liniji bi trebalo da bude definisano npr karakter > 12 to sta ti pise dje sam napisao karakter to kopiraj i trazi negdje mora biti definisano ili pokusaj staviti veci broj..
Trazio sam brate sve i nema nigde.. Kad account ima preko 12 slova u imenu nece da sacuva acc, nego svaki put moras da gledas tutorial