Uskoro windows 8

Započeo Kiki_Radeon, Jul 15, 2010, 17:40:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Nebi bas rekao da ce tako brzo nakon sedmice izac, jer jedino ako ce samo preradit sedmicu i poboljsat kao sto su iz viste napravili sedmicu

Citat: Chris poslato Jul 15, 2010, 17:45:42 POSLE PODNE
Nebi bas rekao da ce tako brzo nakon sedmice izac, jer jedino ako ce samo preradit sedmicu i poboljsat kao sto su iz viste napravili sedmicu

a evo to procurilo u javnost isto tako i internet explorer 9... izlazi s win 8 ili prije nisam siguran necu da govorim nista... pa da ispada da lazem... ^^

Da ali nitko nece biti siguran dok Microsoft to službeno ne objavi...

Citat: Chris poslato Jul 15, 2010, 17:56:30 POSLE PODNE
Da ali nitko nece biti siguran dok Microsoft to službeno ne objavi...

a znam... al eto.. ja se nadam de ce ubrzo izac ^^ 7 mi je super a 8 bi bila bomba ^^ :D xD

Ne to nije istina.Trebalo im je doosta da izguraju xp i sada se sedmica probija i da tako brzo naprave još jedan os..Teško da če izači kraj sljedeče godine...To da se radi je opće poznato no da če kraj sljedeće godina izbaciiti novi os to su laži.Dali će tvrtke nakon samo nekoliko godina kupovati novi os?Neče i to Microsoft zna i neče to došustiti.Najme većina novca dolazi do tvrtki koje koriste originalne os-ove..

ja sam samo napiso ... pa et... ja necu nmista govorit kad nezna... pa da lazem bezveze necu ^^