[ES] Extreme School RolePlay - www.extreme-school.mojexp.com/forum

Započeo Seiz, Mart 04, 2016, 10:42:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

//
Poslednja Izmena: Mart 04, 2016, 16:44:30 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

Sto se tice osmisljenosti moda, svidja mi se, jedino mi se ne svidja na primer sto ti se biznis brise ako neko nema te fakture, bilo bi realnije da si napravio opet neku neaktivnost za biznis (vlasnika biznisa), a fakture da si uradio da se ne moze uci u biznis ili da se ne moze kupovati nista dok nema faktura..

@hosting ima domen .mojexp.com, host je mozda placen, ali domen je ili free ili neka kombinacija expirijens hostinga da proda nesto svoje nekoliko puta, moj predlog ti je da sto pre zakupis svoj licni domen i ubacis ga jer ti je ovako domen smesan.. :) Ovo uopste i nije domen vec subdomen (tvoj naziv foruma, zajednice, cega vec) expirijens hostinga, ako su ti to prodali po nekoj ceni onda si se grdno zajebo

Edit: forum mi se uopste ne svidja, forum ti je bitna stavka kod ovoga jer ti tu igraci dolaze da se informisu i ostalo, to sredi
Poslednja Izmena: Mart 04, 2016, 16:19:17 POSLE PODNE od WeWeF
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

Lijepo izgleda, ali izgledalo bi i bolje da si sliku jednu makar za sve to ubacio :D