[RIJEÅ ENO]Linux kompresovanje fajlova

Započeo Vuzimir, Februar 29, 2016, 09:21:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz svima, imam VPS i ima po meni dobar dl speed, 100mb/ps nije lose jer ga planiram koristiti za torrent, e sad da vam objasnim kako i sta.

Znaci posto je kod mene low dl speed, tj 180kb/Ps planiram na vps da sknem igricu da je spakujem i da skinem sebi na komp, e sad mi ne ide to pakovanje, jer ne znam preko cega da spakujem na veliko, npr kada sam skidao MAdMax igricu ona je bila 4gb kada sam je ekstraktovo dobio sam 32gb, zanima me kako da uradim slicnu kompresiju fajlova?

probavao sam i tar i tar gz i xz i svasta nesto, samo nisam uspjeo naci KGB Archiver, tj nasao sam ga ali samo .cpp fajl treba ga kompajlovati ali stalno mi baca errore.

Sada postoji li jos nesto slicno da to spakujem, nije bitno koliko ce trajati vremenski samo nek odradi posao.
Poslednja Izmena: April 10, 2016, 18:23:53 POSLE PODNE od MEDO

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: ElectricityBoy poslato Februar 29, 2016, 10:38:58 PRE PODNE
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=961707

to mi nista nije pomoglo, to nema nista o kgb archiveru kako se instalirava na centos, ali sam instalirao ubuntu i skinuo sam kgb archiver i opet smanji samo fajl za nekih 10%... Opet slabo treba mi nesto jace

My Bike KTM 450 SXF 2008

Jesi stavio sigurno kompresiju na najveću moguću? Ne znam da li postoji jači archiver od kgba, sa njim su ljudi strpavali 10GB u 1MB

Kad compressas stavi si max memory usage "kgb -9"
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

Uradio sam na -9 i ne moze kompresovati tako dobro... opet od 18gb dobijem nekih 6.5gb...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Mart 01, 2016, 08:56:48 PRE PODNE
Uradio sam na -9 i ne moze kompresovati tako dobro... opet od 18gb dobijem nekih 6.5gb...
Nije ni to lose... :)

Citat: ❤ ♛ muMa ♛ ❤ poslato Mart 01, 2016, 13:55:00 POSLE PODNE

Zašto spamaš gluposti? Jebo te post up.. Ajde pročitaj ponovo post i shvati zašto on hoće što manje...
@Topic Pogledaj dali ti je updatean KGB i dali koristi PAQ7, ali opet si uzmi u obzir da ces to decompressat po par dana xD
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

Citat: !вÏ...!Ñ•Ñ"уzιι¢нâ,,¢.amx poslato Mart 01, 2016, 14:05:58 POSLE PODNE
Citat: ❤ ♛ muMa ♛ ❤ poslato Mart 01, 2016, 13:55:00 POSLE PODNE

Zašto spamaš gluposti? Jebo te post up.. Ajde pročitaj ponovo post i shvati zašto on hoće što manje...
@Topic Pogledaj dali ti je updatean KGB i dali koristi PAQ7, ali opet si uzmi u obzir da ces to decompressat po par dana xD

jeste Upadtovan je i koristi paq7 ali ne vredi nista, gledao sam po google kako repakuju igrice ovi ali samo za windows ima...

ako neko ima neku predstavu kako da to odradim neka pise... :D

My Bike KTM 450 SXF 2008

http://www.elitesecurity.org/

Ne znam koliko je forum aktivan jer nisam registrovan, ali sam prilikom nekih problema ovde nasao dosta resenja, pa mozes pretraziti, ili cak registrovati pa pitati..

Skini si jednostavno desktop enviroment i spoji se preko vnc-a :) - to je za lakse koristenje

Za pakiranje i sl. to su vjerojatno repackovi ili ripovi igara, ugl. za sto bolju kompresiju ti treba sto bolji CPU.
Poslednja Izmena: Mart 02, 2016, 03:43:55 PRE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Mart 02, 2016, 03:42:49 PRE PODNE
Skini si jednostavno desktop enviroment i spoji se preko vnc-a :) - to je za lakse koristenje

Za pakiranje i sl. to su vjerojatno repackovi ili ripovi igara, ugl. za sto bolju kompresiju ti treba sto bolji CPU.

koristim vec vnc, a procesor imam dosta jak da moze odraditi kompersiju dobru...

@[]MaKiâ,,¢ Hvala probacu i tu potraziti pomoc...
Poslednja Izmena: Mart 02, 2016, 09:35:33 PRE PODNE od Vuzimir

My Bike KTM 450 SXF 2008