Update - DraGoN FiRe 3.6.0 - Launcher 1.2

Započeo •Vodka Play•, Februar 28, 2016, 15:27:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Zajeb'o si samo sa obaveznim custom modelima. Moraš misliti i na ljude koji i dalje igraju na slabim grafičkim karticama i malo RAM-a.

Citat: ElectricityBoy poslato Februar 29, 2016, 10:46:01 PRE PODNE
Zajeb'o si samo sa obaveznim custom modelima. Moraš misliti i na ljude koji i dalje igraju na slabim grafičkim karticama i malo RAM-a.
Slazem se ali oni koji imaju slabije racunare mogu da smanje malo rezuluciju.
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Citat: Scripter Braun poslato Februar 29, 2016, 11:02:21 PRE PODNE
Citat: ElectricityBoy poslato Februar 29, 2016, 10:46:01 PRE PODNE
Slazem se ali oni koji imaju slabije racunare mogu da smanje malo rezuluciju.
Ne mogu smanjiti rezoluciju tekstura u txd fajlovima

Nema smisla da modeli budu opcioni. Ako ljudi nakon 11 godina od izlaska igrice nemaju kompjuter koji je može podržati onda je verovatno vreme da ga promene, a ne da im se prilagoÄ'avamo.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Vodka Play poslato Februar 29, 2016, 14:03:00 POSLE PODNE
Nema smisla da modeli budu opcioni. Ako ljudi nakon 11 godina od izlaska igrice nemaju kompjuter koji je može podržati onda je verovatno vreme da ga promene, a ne da im se prilagoÄ'avamo.
Ako ćeš im ti dati novac da uzmu novi kompjuter, oni će ga rado uzeti. Ne znam zašto se ljudi nikad ne solidarišu sa onima koji su "ispod njih".

11 godina solidarnost je za tebe "nikada"? Hoćeš reći da za 11 godina nisu mogli skupiti novac za kompjuter? 4015 dana, svaki dan po 20 dinara da su odvajali kupili bi zver, svaki dan po 10 dinara kupili bi komp koji može to da tera bez problema. O čemu dalje da pričamo?

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

O tome da ljudima ne treba nametati neke stvari i primoravati ih na iste.

Ja sam ovaj komp zaradio za 2g  odvajo od usta da bi ga kupio zato sam sad miran

# Procesor: AMD FX-8350 8-Core 4.0 GHz (4.2 GHz Turbo) Socket AM3+ 125W
# Matična ploča: Asus M5A78M-M LX3
# Memorija: Kingston Fury 8 GB 1600 MHz
# Hard disk: Seagate / WD 500 GB
# Grafička kartica: GTX750-Ti 2 GB GDDR5
# Windows 8.1 64-Bit

My PC:
# Procesor: AMD FX-8350 (8 x 4,0 GHz)
# Windows 8.1 64-Bit

Citat: ElectricityBoy poslato Februar 29, 2016, 15:48:45 POSLE PODNE
O tome da ljudima ne treba nametati neke stvari i primoravati ih na iste.

Niko njih ne tjera da igraju na serveru.

Citat: Vodka Play poslato Februar 29, 2016, 14:51:49 POSLE PODNE
11 godina solidarnost je za tebe "nikada"? Hoćeš reći da za 11 godina nisu mogli skupiti novac za kompjuter? 4015 dana, svaki dan po 20 dinara da su odvajali kupili bi zver, svaki dan po 10 dinara kupili bi komp koji može to da tera bez problema. O čemu dalje da pričamo?

Upravo to, umjesto da bacaju novac na neke gluposti, mogli su da odvajaju i da kupuju sebi dijelove polako. Ne mora odma čitav PC, ja sam isto odvajao dok sam išao u školu i sklopio sebi konfiguraciju kakva meni odgovara. Umjesto što bacaju pare na cigare, alkohol i ostale gluposti, mogu puno da uštede u kupe sebi računar kakav hoće. Iako npr. djeca ne bacaju pare na cigare i alkohol, bacaju na neke druge gluposti.

Inače extra update, svaka čast

Kakvih sve priča ljudi neće izmislit da bi našli izgovor...

Od kakvih usta si ti odvaj'o? Dnevno dobijeÅ¡ 5â,¬ za džeparac, i onda za 2 godine skupiÅ¡ dovoljno para da daÅ¡ za takvu maÅ¡inu vjerovatno 500â,¬, ako nisi i viÅ¡e (a jesi sigurno). Pomisli na one koji dnevni džeparac graniče sa 1â,¬.

Tebe da mi je vidit šta ćeš pričat kad stvarno prestanu da igraju ljudi koji ne mogu podnijet custom modove. Da vidim hoćeš li onda govorit "ne moraju igrat".

I ti treći, je li to ljudi koji nemaju dovoljno dobar komp moraju po tebi da znače da su narkomani, drogeraši, pušači ili tako nešto slično?

ElectricityBoy:Momak ja sam za 2g zaradio ovaj pc radio sam i odvajo od usta i izlazaka u grad i tako te gluposti da bi imo ovu zvjer racunar sam platio 550â,¬ Nov sa garancijom 2godine i jos par nadogradnji koje nisam naveo danas zaradim 25â,¬ ostavim ih i tako sve i sabere se radio sam i odvajo od usta   ;) ;) ;) ;) ;)

My PC:
# Procesor: AMD FX-8350 (8 x 4,0 GHz)
# Windows 8.1 64-Bit

Citat: United Extreme RolePlay poslato Februar 29, 2016, 16:57:48 POSLE PODNE
ElectricityBoy:Momak ja sam za 2g zaradio ovaj pc radio sam i odvajo od usta i izlazaka u grad i tako te gluposti da bi imo ovu zvjer racunar sam platio 550â,¬ Nov sa garancijom 2godine i jos par nadogradnji koje nisam naveo danas zaradim 25â,¬ ostavim ih i tako sve i sabere se radio sam i odvajo od usta   ;) ;) ;) ;) ;)
Ljudino, vidiš li da pričam o djeci koja NE RADE? Logično je da ćeš ako radiš kupit nešto što želiš, jer imaš para.

Citat: ElectricityBoy poslato Februar 29, 2016, 14:11:30 POSLE PODNE
Citat: Vodka Play poslato Februar 29, 2016, 14:03:00 POSLE PODNE
Ako ćeš im ti dati novac da uzmu novi kompjuter, oni će ga rado uzeti. Ne znam zašto se ljudi nikad ne solidarišu sa onima koji su "ispod njih".

Zato sto se ide napred, sada je 2016 god, nismo ostali u 2004 god. Svakako ovakvi dodaci i ne uticu puno na frejmove, zavisi koliko poligona ima i koliko se gusto spawnaju, a sumnjam da ce Dragon nabacati to sve na jedno mjesto, tako da igraci sa tosterima to nece ni osjetiti.

Sve je ovo u test fazi, modovi koji su ubačeni su provereni, modpack će biti menjan vremenom, napravljen je auto-update preko launchera, na forumu će se glasati oko nekih modova, tako da je ovakva rasprava totalno nepotrebna, server je uvek bio prilagoÄ'en za sve igrače, ali u svakom slučaju je krajnje vreme za upgrade tih tostera. Ako ja preko laptopa mogu igrati bez problema sa max podeÅ¡avanjima, onda mogu i drugi preko kompa sa neÅ¡to manjim.
Ko hoće naÄ'e način, ko neće naÄ'e igovor, uvek bilo i biće, hiljadu ljudi, hiljadu ćudi. Nije se rodio ko je narodu ugodio. Negde mora da se naÄ'e balans i da se zadovolje sve strane do neke mere, ali nikada neće biti svi zadovoljni.